středa 29. března 2017

Další nezbytné nákupíčky


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního nákupového článečku, nebojte, nebude toho tolik, jak se to tváří. Poslední dobou mám opravdu chuť nakupovat a tak slídím po obchodech a nakupuji. :-))


Poslední víkend jsem si zašla do Sephory pro tento poklad, pro jejich hydratační krém, který se k séru, které již mám velice hodí.


Krém jsem si pořídila na základě několika kladných a doporučujících recenzí a říkala jsem si, že ho využiji. Moc se na něj těším. Je to tedy hydratační a obnovující pleťový krém.


V neděli jsem šla na jistotu, takže super mazadlo z The Body Shopu, prostě pro máslíčko, které jsou naprosto fantastická a nepřekonatelná ve všech mazadlech i přes jejich vyšší pořizovací cenu.


Docela dlouho jsem dumala a přemýšlela nad tím, který si vzít, ale nakonec zvítězil tento jahůdkový a velký.


Tělových másel od této značky jsem měla již spoustu, ale nikdy né v takto velkém balení o objemu 400ml, no snad se mi to nepřejí, jak se tak říká.


No neberte to, když 400ml stojí krásných 529Kč, to je zcela výjimečná cena u této značky, jinak tyto veliké balení stojí téměř 800Kč plus mínus. Takže veliká spokojenost, jinak pro informaci normální máslo o objemu 200ml stojí 449Kč.


Klasická struktura, vůně přijatelná, ikdyž já jahody nemusím, ale z toho výběru u nás na Smíchově to byl pro mě asi ten nejlepší úlovek.


No a v týdnu mi přišly štětce od PLH, která měla 50% slevu na štětce, tak jsem nemohla odolat a hned si jich několik pořídit.  


Vzala jsem si tu sadu na oči, korektor, stíny a tak, která je naprosto super a přijde mi, že Péta ty štětce fakt poslední dobou vychytala, jsou hustší a jemnější než ty před tím.


Nyní mohu konstatovat, že mám všechny štětce od PLH, které potřebuji, jen ten konturovací, který jsem si objednávala, ale nakonec dorazil na make-up, ale ona psala, že v objednávkách byly zmatky, chyby a tak, no nevadí, ale s tou slevou tomu prostě nešlo odolat.


Štětce jsou krásné, heboučké, jsou syntetické, dobře budu produkty nanášet a dobře se budou mýt, Peta asi chystá jinou řadu....


Nejvíc nadšená jsem z těcho dvou štětců na rozjasňovač a make-up.


Štětce od PLH mám dlouho, celé dva roky a naprosto drží a jsou úžasně jemné, pevné a dobře se čistí.  Za mě mohu vřele doporučit. Celé toto balení se štětci stálo asi 540Kč vč poštovného, jinak krém stál asi tak okolo 500kč.


No a to byly moje víkendové nákupy.
A jak jste na to v poslední době Vy s bilancí nákupů?

Přeji Vám příjemný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...