pondělí 13. února 2017

Moje make-upy


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku, na který jste mě přivedly hlavně Vy. Daly jste mi důvod nad sebou se zamyslet a ukázat Vám to nejlepší. Indu jdeme na moji nejoblíbenější sbírku make-upů.


Inu začnu asi od drogérky, tedy Rimmelem, který mám velice ráda a oba mi došly, proto jsem  si pořídila tento 25h trvající, což samozřejmě nedává, ale je příjemný, středně kryje a jsem s ním obecně velice spokojená.


Tento lehký Loreal je super, používám ho převážně v létě, jelikož jeho lehčí textura mi vyhovuje na teplejší jaro či léto. Dělá krásný sametový finiš. Ale horší je, že nemá aplikátorek.


Můj objev roku 2016 Astor Skin match, skvělý dobře krycí a přitom tak přirozený make-up krásnou pleť s ním vykouzlíte, prostě už jsem na dně.


Make-up od Maybelline je super, zvláště pro zimní a chladnější období, je určen pro zralejší pleť a je maličko mastnější, ale krásně se do pleti zapracuje a dobře s ní splyne, můj oblíbenec, jen si mysím, že se u nás nedá sehnat.


Můj veliký oblíbenec podzima, ostatně je to novinka podzima 2016, je to pěnový a velice lehký make-up, který dodá pleti štávu a zdravou barvičku.


No a jsme u parfumérkových make-upů, značka ideál.
Double Wear je úžasný velice přirozený, přitom tak akorát krycí make-up se skvělou textutou, prostě značka ideál, jen kdyby měl tu pumpičku, ale i tak je super.


Nars, moje první záležitost s touto značkou, make-up naprosto famozní, dlouhotrvající a krásně splyně s pletí a dobře se jí přizpůsobí, prostě krása.


Takže sečteno a podrženo mám nyní sedm make-upů, nemyslím si, že je to příliš, střídám je a to průběžně, takže mi to přijde výhodné.


A co Vy, jak jste na tom s make-upy.

přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...