sobota 25. února 2017

Kakao na tělo :-))



AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u mé dnešní recenze, kterou je tato tělová emulze od Balea a to kakao.

Je pravda, že v zimním a chladnějším období mám velice ráda teplejší, sladší a kořeněnější vůně jak ve sprchových gelů tak hlavně v mazadlech a také v parfémech, proto nyní používám Dior, který je naprosto fantastický.


V DM drogériích je to celkem novinka, sice jsem si tento produkt již pořídila někdy na konci roku, ale darovala jsem ho do kosmetického balíčku jedné naší známe, ale natolik mě zaujal, že jsem si ho pořídila podruhé.

Krásně voní a má velice praktickou pumpičku -- čili dávkovač.


Na to, že se jedná o emulzi velice krásně tělo a pokožku hydratuje, naprosto fantasticky voní, krásně sladce a plně po kakau, dobře se vstřebává a pokožku zanechá výživnou a plnou hebkosti, dokonce není potřeba se mazat denně, na což jsem zvyklá.


Je lehoulinkatě zabarvený a jeho vůně i konzistence mi velice vyhovuje, navíc velice oceňuji, že to není limitovaná edice, další mají s vůní "maršmelounů", která já nemám jako pochutinu ráda, tak jsem si ani produkt nepořizovala, ani jsem ho neočuchávala.


Jednoduše jsem s touto pleťovou emulzí velice spokojená a jsem moc ráda, že Balea tento produkt dala na trh.

Navíc zimní období si čokoládu, sladké vůně a kořeněné vůně prostě žádá.


A čím se nyní mažete Vy, jaké vůně máte rádi v zimě?

Budu moc ráda za Vaše typy.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...