pondělí 16. ledna 2017

Super dvojka od Elseve


AHOJ, AHOJ,

  Moc Vás vítám u dnešní recenze. Opět se podíváme do řady pečující kosmetiky a to vlasové, ano je pravda poslední dobou se o své vlásky starám více. Tato dvojka je pro mě relativní novinkou, i když už jsem pár recenzí četla.


Jedná se tedy o šampon na vlasy s kondicionérem pro očištění vlasů, čili to vnímám já jako takový detox vlasů.


Šampon krásně pění, krásně voní d dobře myje, přijde mi, že po použití tohoto komba mi vlasy vydrží delší dobu nemastítí se a jsou i pěkně lesklé.


Šampon krásně umyje, poté dobře hydratuje a nezatíží přitom samotné vláko vlasu a dodá krásný lesk.


Konzistence šamponu je taková standartní, lehce vodovější a slabší než-li je samotný kondicionér, ale vyhovuje mi, krásně pění a i příjemně květinově maličko ovšem uměle voní.


Kondicioner je také prima, vyhovuje mi ve všech směrech. Má krásné balení, dobré složení a krásně vlasy zvláční a jdou po něm dobře rozčesat a skvěle se lesknou.



Kondiconér mi vyhovuje jak svojí super hustou konzistencí, tak také vůní, složením a hlavně tím, jak je šetrný a zanechá vlasy krásně jemné, lesklé a vyživené. Navíc Loreal opravdu umí obaly.


Toto nové kombo Vám vřele mohu za sebe doporučit. Navíc řada obsahuje i sérum a také masku na vlasy, kterou hodlám brzy vyzkoušet.




A jaké produkty nyní používáte Vy na vlasy???

Předem děkuji za Vaše tipy.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...