pátek 13. ledna 2017

Slupovací peelingová maska


AHOJ, AHOJ,

  Moc Vás vítám u dnešní recenze, již nějakou tu dobu jsme tady neměli nic o pleťových maskách.
Inu jdeme se na to vrhnout.


Toto je slupovací pleťová maska od Avonu z řady Naturals, kterou mám velice ráda a troufám si říci, že jí za ty léta používání kosmetiky Avon mám i ozkoušenou. Tato maska je z novinek s Tea Tree kolekce.


Maska krásně čistí, je velice jemná, nevysušuje a skutečně Vaší pleti zajistí šetrný a dostačující peeling díky enzymům, které v sobě obsahuje.

Dobře se gelovitá struktura nanáší, opravdu dobře zasychá a dobře se slupuje a po sloupnutí máte pocit nové a čistější pokožky. Což velice oceňuji.




Masku jsem si velice oblíbila a používám jí pravidelně, no vždy, když si čistím pleť, což je tak cca 2x až 3x do týdne, no jak mi to vyjde. Jsem na svoji pleť docela pes, musím hydratovat, čistit a pečovat, to je naprosto jasné.


Balení je takové klasické, o objemu 75ml a cena v akci je do 100Kč určitě a to jsem to ještě hodně přehnala.


Gelovitá konzistence mi vyhovuje a necuchá se do vlasů, nezalézá do obočí, prostě a jasně mi maska velice vyhovuje a PROTO VÁM JI RÁDA A VŘELE DPORUČÍM.


A jaké pleťové masky nyní používáte Vy, které mi doporučíte?

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...