pondělí 9. ledna 2017

Prima "obyčejné produkty"


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku. Dalo by se říci, že dnes Vám představím dva naprosto obyčejné produkty za velice dostupné ceny ze supermarketu a z běžné drogérie, ale těžko bych se bez nich obešla, navíc jsem s nimi skutečně velice spokojená.



Asi každá z nás občas použije odlakovač, já ho používám téměř na denní bázi, jelikož mám nehty nějaké špatné a lak mi na nich nedrží, tak pořád upravuji.

Tento lak Isana z drogérie Rossmann jsem si pořídila na doporučení blogerek.

Má velké balení, které obsahuje 250Ml produktu a je velice povedený.


Isana odlakovač odlakuje všechny možné typy laků i s těmi pískovými si dobře poradí.

Nesmrdí, obsahuje mandlovou vůni a pečující oleje. Je to znát, protože když tento odlakovač použijete nemáte nehty suché a takové ošklivé.


Jednoznačně za mě super odlakovač, navíc za super nízkou cenu, rozhodně Vám ho mohu vřele doporučit.


No a jelikož si i já lakuje vlasy, tak Vám tady chci představit dobrý lak na vlasy, který pokud potřebujete super fixaci, tak Vám ji skutečně dodá.


Tento lak na nehty jsem si pořídila na základě doporučení své neteře a jsem s ním velice spokojená.


Mám ho tedy v nevyšší možné fixaci, což je stupeň 5 a lak jednak krásně voní, ale hlavně skvěle fixuje, maličko slepuje, ale co byste chtěli při tak vysoké fixaci a mě moc vyhovuje.


Navíc ho seženete velice levně a je to opravdu veliké balení.
Za mě super lak na vlasy, který je navíc dobře cenově dostupný.


No a jaké "obyčejné produkty" máte rádi Vy??



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...