středa 18. ledna 2017

Moje sbírka paletek očních stínů III. část


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u poslední série ze sbírky mojí sbírky paletek očních stínů. Tato poslední část je ta, která se dá pořídit pouze v parfumérii, snažila jsem se to tak nějak tématicky rozdělit, nejdříve drogérka, poté e-shop či veletrh a potom drogérie.


Paletku Nude Tude od The Balm mám velice ráda, má krásné retro balení a super vlastnosti.


Má krásných 12 stínů, které některé jsou nude a více jich je se schimmerem, ale mě moc vyhovují a asi po té paletce sahám nejčastěji.


Prostě radost pohledět, i pigmentace je dobrá, krásně máslovitá a dobře se s nimi pracuje.


Nesmí chybět Urban Decay, tato Naked 2 je ovšem Fajková, není pravá, ale i přes to je velice povedená.


Mám jí od mojí nejoblíbenější blogerky Verunky, však Vy víte.


No řekněte sami, pigmentace suprová, ale příliš jí nepoužívám, ale občas po ní moc ráda sahnu.


K Vánocům jsem dostala Naked 2, která je celá matná a je to takový základ nude líčení, ale díky černé se s ní dá vytvořit i večerní krásné kouřové.


Paletka ideální na cestování a myslím si, že má super složení a také super pogumovaný obal. Cena okolo 900Kč a ta předešlá paletka stojí 1600Kč a The Balm okolo 1200Kč.


Pigmentace slušná, ale myslím si, že Urban Decay umí lépe pigmentované paletky a také docela dost práší, tedy na můj vkus.


No a jsme na našem konci v mém představení a up-gradu mé kosmetické sbírky paletek očních stínů.

No a jaké paletky máte nejraději Vy??



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...