pátek 6. ledna 2017

Moje sbírka paletek očních stínů I.část


AHOJ, AHOJ,


 Moc Vás vítám u dnešního článku, pomalu mi to začíná znít jako klišé ale je tomu tak, o tyto články jste si napsali, kdysi jsem na sociálních sítích zveřejnila fotku všech mých paletek očních stínů a žádali jste si jejich up-date, tak tady máte nyní první díl, budou celkem tři, rozdělila jsem to tak tématicky.

Tyto paletky se dají běžně sehnat buď to na e-shopu nebo v drogérii, bude to tedy o paletkách od značek Makeup Revolution a Freedom, čili o společnosti která vlastní obě tyto kosmetické značky.




Moje první paletka značky Makeup Rvolution je tato s názvem Hard Day, mám jí z e-shopu a k tomu jsem si hned vzala srdíčkovou tvářenku a rozjasňovač, které jsou naprosto super.


Paletka obsahuje spíše tmavší odstíny, matné i se schimmerem a je velice faajn, ale moc často jí nepoužívám to se přiznávám.


Pigmentace je docela slušná, jen některé odstíny zvláště ty matné docela dost práší, ale jinak na produkt z drogérky je fajn. Cena okolo 350Kč.


Tuto paletku Freedom jsem si kupovala v lednu 2016 v drogérii Teta za super cenu, okolo 300Kč. Paletka je to velice vydařená a připomíná mi svojí glazurou stíny od Narsu.


Pořídila jsem si takovou spíše nude paletku s názvem Při 12 Le Fabuleux.




Odstíny jsou všechny moc prima, dá se s nimi vykouzlit denní, ale i večerní líčení, navíc mi přijde, že jsou dobře pigmentované a dobře drží.


Ano stíny docela dost práší to je pravda, ale používám jí docela často a moc ráda.



Poslední paletka od značky Makeup Rvolution s jmenuje Bare Euphorili a neboli konturovací paletka spojená s očními stíny.


Balení je obecně takové klasické, černé, lesklé se zlatavými nápisy.


Tato paletka se hodí ideálně na cestování, jelikož obsahuje šest nude odstínů a poté bronzer, rozjasňovač a tvářenku, která ovšem obsahuje lehké třpytky, což není zcela nic moc.


S očními stíny se dá dobře nalíčit, jde s nimi spíše denní a každodenní líčení na nějaký večerní look to tolik není, alespoň já ho nezkoušela, ale myslím si, že na cestování dobrá paletka.


Bronzer mi přijde dobrý, rozjasňovač mi přijde asi nejlepší a tvářenka je na můj vkus příliš se schimmerem, ale musí se to s ní umět.


Pigmentace nic moc navíc velice práší a to všechny produkty převážně pak bronzer.


No a to je moje první část mých paletek očních stínů. Ještě Vás čekají další dva díly.



A co Vy jaké máte paletky ve své sbírce?

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...