středa 11. ledna 2017

Micelární voda s minerály a D-Panthenolem


AHOJ, AHOJ, 

Moc Vás vítám u dnešní recenze. Před nedávnem jsem si pořídila tuto relativně novinkovou micelární vodu od značky Astrid. Je mi sympatické, že tradiční česká značka dělá nové produkty jde, dá se řídi s dobou.

Micelární voda má klasické plastové balení o objemu 200ml a stojí okolo 80Kč.


Jedná se tedy o micelární vodu s zjemňujícím a čistícím účinkem. Obsahuje minerály a D-Panthenol a je určena pro suchou a citlivou pokožku, přesně to se mi nyní na mé pleti děje. Přes zimu mám pokožku suchou a díky zimě i citlivější.


Micelární voda je velice šetrná, krásně odlíčí make-up a dá se jím i odlíčit oční okolí a zvládne i výraznější líčení.

Jak je uvedeno na obalu, měla by si micelárka poradit i s voděodolným make-upem, který já však přes zimu nepoužívám, ale Maybelline řasenku SS, která drží jak "židovská víra" tak odlíčí skutečně dobře.


Je celkově příjemná, nedráždí, nezanechává pocit vysušené a dehydratované pleti a celkově mi velice vyhovuje. Musím říci, že toto se Astridu velice povedlo. Škoda, že nereagovali na můj e-mail, kde jsem jim nabízela spolupráci, ale asi o to nestáli.


A co Vy, také rádi podporujete tradiční české kosmetické společnosti? Máte rádi kosmetiku Astrid??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...