úterý 17. ledna 2017

Jak na akné - čístící péče s aktivní složkou uhlí


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u další recenze, kdy jsme jí mohla nafotit za krásného denního světla, což se moc často v tuto zimní dobu nestává. Přes pracovní týden prostě nestíhám téměř nic a o víkendu bývá zataženo, nebo jedeme po návštěvách.


Inu dnes si představíme čistící gel s aktivní složkou uhlí na akné, který skutečně funguje, alespoň na moji pleť.


Inu jedná se o čistící pleťový gel, který má primárně bojovat s příznaky akné, které já čas od času mám, ale když tyto docela razantní produkty používám, tak mi naopak nějaké ty pupínky vyvolají, ale beru to tak, že je to v pořádku, pleť se prostě čistí, což je naprosto dobře.



Jedná se tedy o čistící píči s aktivní složkou uhlí a také kyselinou salicylovou, která působí antibakteriálně. Gel vytáhne veškeré nečistoty a krásně pleť vyhladí, zjemní a vyčistí, jen jak jsem zmiňovala dříve, může dojít k dalším pupínkům tím, že vyčistí staré nečistoty a stanou se z toho nové aktuální bebíčka či pupínky.



Balení je klasické, ale skutečný produkt je velice výrazný, který dobře pění, krásně se na pleti nanáší, ale hůře se smývá, k tomu mi velice dopomáhá silikonová houbička od Ebelinu.


Konzistence je příjemná, gelová, nijak extra parfemovaná, ani nijak zákeřná, samozřejmě oční okolí vynechte, to je jasné.



Jak jsem říkala, já ke smývání a masáži obličeje nejraději používám tuto silikonovou houbičku Ebelin.


Tento produkt mi skutečně dlouho tvrdnul v zásobě kosmetiky, než jsem to skutečné zlato v podobě uhlí, jak se tak říká objevila. Inu, co dodat, prostě jsem s tímto produktem velice spokojená a řeknu Vám mojí poslední zkušenost, udělal se mi přes noc veliký bílý pupínek, než jsem si ho stihla vymáčknout a namazat, tak to za mě zvládl tento gel s pomocí houbičky, vše proběhlo naprosto skvěle, pupínek se vyčistil, zregeneroval a zaschl v klasický stroupek, takže i desinfikuje a hojí, což je naprosto super. Inu toto ode mě závěrem.


A co používáte Vy na pupínky? Budu moc ráda za Vaše tipy.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...