pondělí 23. ledna 2017

Dermacol Princess cream


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku - takové mé rychlé recenze. Jen upozorňuji na to, že já si vždy výrobky nafotím dříve a až po důkladném testování a zjištění, jak mi sedí, tak píšu recenzi, jen abyste se nedivili, že výrobek je čerstvě otevřený.


Tento pleťový krém jsem si pořídila v drogérii Rossmann na začátku prosince 2016, byl v akci a já momentálně potřebovala nějaký do zásoby a řekla jsem si, že Dermacolu dám šanci, musím říci, že já velice ráda podporuji české a tradiční kosmetické značky, ale Dermacol mi nesedne vůbec v make-upech, stínech ani v krémech na pleť.


Tento pleťový krém je určen pro velmi suchou pokožku, která má tendence se vysušovat a stahovat.
V zimním a chladnějším období mám pokožku skutečně suchou, ale tento krém po nanesení mi dělá na pleti nepříjemný film, ba doslova masku.


Sice docela pěkně voní, ale konzistence mi nevyhovuje, je příliš hutná, navíc při roztírání zanechává na obličeji bílé šmouhy a fleky, ikdyž ho nanesu malinkato, přes to je pokožka lepkavá a taková nepřirozená.


Balení je takové obyčejné a plastové, ale o obal přeci nejde na to si já rozhodně nehraju.

Krém mi prostě nevyhovuje, nedělá mojí pleti dobře a asi ho pošlu dál, nebo si s ním začnu mazat ruce, za to mi těch 90Kč, za kterých jsem ho pořizovala rozhodně nestojí, prostě další mínus u této značky.

Dermacol umí podle mého některé sprchové gely, micelárky na které si brousím zuby a také některé řasenky a rtěnky, ale tímto krémem si mě prostě nezíská.


Nesnáším pocit ulepenosti, ucpaných porů a jako pod make-up to také není nic moc, navíc kdybyste používali tu jejich silikonovou bázi pod make-up, kterou jsem si kdysi koupila a byla to naprostá tragédie.


Inu na moji spíše smíšenou v zimně sušší pleť tento krém rozhodně není, ale třeba někomu může vyhovovat. Zajímalo by mě, jestli máte nějaký dobrý tip na pleťový krém od Dermacolu, třeba mám nevhodnou řadu či špatný kus.

Rozhodně tuto naší tradiční kosmetickou značku nezavrhuji, ale s tímto krémem rozhodně kamarádka nebudu.


Toť dnešní recenze.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...