sobota 3. prosince 2016

Vypotřebováno POOSMATŘICÁTÉ .-)


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dalších spotřebovanců, ano opět se mi taška kam odkládám spotřebované produkty naplnila a nastal čas Vám je představit. Ano opět je toho hodně.


Inu začneme u produktů na vlasy.

  • Balea šampony jednak sensitive a také pak granátovým jablkem byly prima, obecně mám ráda šampony Balea. Dobře pění,  neštípou v očích, nedráždí pokožku u za velice přijatelnou cenu udělají dobrou službu. Rozhodně mám v plánu si je kupovat dál, ale střídám je. Proto je moje hodnocení 7/10.


  • Maska na vlasy z profesionální vlasové řady značky Loreal byla naprosto fantastická, měla jsem k ní ještě šampon a olejíček a se všemi produkty jsem byla tak spokojená, že jsem na ně napsala samostatnou recenzi, kterou si můžete přečíst ZDE. Moje hodnocení je 10/10.


Sprchových gelů jsem opět vypotřebovala hodně, ale to jsem celá já, snad Vás ty moji spotřebovanci baví, ale když vidím tu návštěvnost stránky, tak asi ano. :-))


  • Balea sprchové gely mám velice ráda, sladká cukrová vata byla moc příjemná, dobře sladce voněla, dobře pěnila a proto jí dávám hodnocení 8/10.

  • Mangový sprchový gel opět od Balea byl moc prima, jen maličko barvil vanu, ale to se dalo ihned smýt. Krásně voněl, napůl svěže a napůl sladce a dobře pěni, proto mu dávám hodnocení 8/10.


  • Tyto produkty mě velice mile překvapily, Avon sprchový gel passion fruit byl moc prima, krásně voněl, dobře myl, nevysušoval a skvěle pěnil, proto mu dávám známku 9/10.

  • Pěnový sprchový gel Isana se také povedl, ale myslím si, že Balea umí pěnové sprchové gely lépe, ale byl také příjemný, proto je moje hodnocené 7/10.


  • Avon prostě pečující kosmetiku umí i tyto dva produkty se povedly. Čistící gel byl příjemný, dobře myl, dobře pěnil, krásně vyčistil pleť a zanechal ji hladkou, jemnou a vyčištěnou, proto moje hodnocení je 8/10.

  • Pleťový krém, na který jsem psala samostatnou recenzi, kterou si můžete přečíst ZDE. Moje hodnocení je 8/10.


  • Balea pomerančový peeling byl super, krásně se zrníčka rozpouštěla a krásně voněl, moc jsem si ho oblíbila, obecně mám tělové peelingy s ovocnou vůní moc ráda a proto je moje hodnocení 9/10.

  • Rexona pánský deodorant byl zprvu rozporuplný, ale poté jsem si ho velice oblíbila a skvěle plnil svoji službu, proto je moje hodnocení 10/10.


  • Avon pěna do koupele byla moc příjemná, krásně pěnila, docela i dobře voněla po citrusovém ovoci, ale do vany jsem jí musela nalít hodně, abych dosáhla toužebné pěny, proto je moje hodnocení 6/10.


  • Vůně Kenzo Flower by je typická pro tuto značku, je taková svěží, květinová a docela dlouho na těle vydrží, ale né každému sedne, moje hodnocení je 7/10. Prostě znám i lepší vůně.


  • A jsme u mazadel, sladký zmrzlinový tělový krém či emulze od Balea byla prima, více se dozvíte v samostatné recenzi ZDE. Moje hodnocení je 8/10.

  • Za to tělové máslo The Body Shop, na které jsem také psala samostatnou recenzi ZDE , které je ovšem naprosto úžasné, ostatně jako jiná jejich tělová másla, proto je moje hodnocení 10+/10.


  • Cien ubrousky na odličování nejsou špatné, dříve jsem je měla a přišly mi lepší, tyto jsem dopotřebovala, ale nyní mi více sedí ty od Balea, proto je moje hodnocení 6/10.

  • Miss Sporty perleťový lak na nehty byl překvapivě dobrý, krásně držel, docela dobře kryl a dlouho držel, navíc je cenově dostupný, jen v poslední třetině strašně zhutněl a nebyl již použitelný, ale jinak jsem byla velice spokojená, proto moje hodnocení je 9/10.

  • Balzámek na rty od značky loccitane s bambuckým máslem byl naprosto fantastický, skvěle hydratoval, dlouho vydržel a byl velice šetrný k ošetření rtů, proto je moje hodnocení 10/10.


  • A přesouváme se na část spotřebováno v domácnosti, za své vzal i boxík s papírovými ubrousky čili kapesníky, který mám velice ráda a opakovaně si jej kupuji a také osvěžovač vzduchu na toaletu.


  • Pitný režim je potřeba dodržovat, nyní tady mám pouze dva exezempláře ze zástupců džusů, které jsem ovšem vypila doma, v práci vypiji každý týden minimálně litr až dva kvalitních džusů převážně pomerančových a jinak kdyby Vás zajímalo, jaký je můj ranní rytuál, tak vstanu umyji se, připravím se a udělám si konvici zázvorového čaje, ten piji denně, tj. i v létě a poté si dám další konvici čaje bud to zelený, nebo bylinkový nebo nějaký speciální, zrovna co je po ruce. Jo čaje to je moje, jsem taková čajová královna.


  • No a co by to bylo za spotřebovance bez vosků YC. Nyní jsem spotřebovala tři, ale nebojte, počet se bude navyšovat.


  • Pro mě klasická levandulová vůně je naprosto nádherná, vosk krásně provoní velké prostory a voní naprosto autenticky. Vřele mohu doporučit. Hodnotím 10/10.


  • Vosk Garden Sweet Pea nebyl špatný, voněl krásně květinově a dlouho vydržel, pálím je vždy na čtvrtiny, ale to jste si mohli již všimnout, jelikož mi obal zůstane celý a ze zadní části to speciálním nožíkem, který mám určený pouze na vosky naříznu do kříže a poté vkládám do aromalampičky. Moje hodnocení je 8/10.


  • Vosk Sea Salt Sage byl naprosto dokonalý, jemný a přitom velice intenzivní a příjemný, velice připodobňující pobyt u moře, jelikož je z něj cítit specifická vůně moře. Tento vosk jsem si naprosto oblíbila a dokázala bych si ho představit i ve svíci, proto je moje hodnocení 10/10.




No a moji milí jsme u konce, dopsáno, dorecenzováno.

Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o to, co Vy nejčastěji dopotřebováváte.


Inu na závěr Vám přeji krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...