čtvrtek 29. prosince 2016

Vanila chai - tělové máslo


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku u dnešní recenze. Nedávno jsem nakupovala poměrně větší nákup v mé velice oblíbené prodejně v OC Nový Smíchov The Body shop a přinesla jsem si domů tohoto krasavce.


Jedná se tedy o tělové máslo v objemu 200ml, je to to velké, ale mají i větší z vánoční limitované edice Vanila Chai.


Máslo je sice docela dost drahé, stojí 469Kč, ale obsah za to skutečně stojí.
Obecně vzato, zatím jsem nenašla produkt od této značky, abych s ním nebyla spokojená. Vše co jsem zatím vyzkoušela mi báječně sedělo a vyhovovalo.


Máslo je velice hutné, nádherně voní po vanilce, je to taková sladká až kořeněná vůně, která krásně vydrží.
Naprosto nádherně hydratuje, stačí si  nabrat trochu produktu a namažete - zhydratujete si s ním celé tělo.


Konzistence je hutnější, krásně máslovitá, ale dobře se s produktem pracuje, krásně se vstřebává a báječně hydratuje, navíc peckově voní.

U tohoto produktu se opravdu vyplatí investovat, navíc nyní v zimě je tělové máslo ideální pro hydrataci.


Vřele Vám toto tělové máslo mohu doporučit, pokud máte prodejnu po ruce, tak neváhejte a zajděte se juknout, navíc tipuji, že nyní po svátcích budou mít slevy.

Kdyby někdo potřeboval, tak ráda nějaké produkty koupím a zašlu, tak jako to dělám - praktikuji s mojí čtenářkou Janičkou z Brna, tímto jí velice zdravím.


A čím se nyní hydratujete Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...