úterý 13. prosince 2016

Prima make-up na zimu :-))


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku, máte rádi články s dekorativní kosmetiku tak Vám dnes jeden přináším.


Od kamarádky, která jezdí nakupovat jen do Německa, tak jsem si pořídila make-up od značky Maybelline a obávám se, že se u nás nedá sehnat. Zprvu mi přišel podobný značce Max Factor, ale mýlila jsem se  a tak jsem po něm sáhla a určitě to byla dobrá volba.


Musím se opravdu přiznat, že tento make-up jsem u nás neviděla prodávat se, ale je super, je skvělý na zimu, kdy já mám spíše pleť sušší a potřebuje více hydratovat.



Nevím, jestli odhadnu odstín, ale na štítku se píše toto 28 JD 00. Přijde mi to, jako nejsvětlejší odstín.


Když přijdeme ke konzistenci, tak leč je v pumpičce, tak mi přijde maličko pěnovitá, dobře se roztírá, dobře hydratuje, podle mého názoru obsahuje i maličko silikonové báze a je na pleti naprosto krásná a má i dobrou výdrž.


Takhle to vypadá, jako maska, ale ve skutečnosti se skvěle dá zapracovat do pleti se kterou úžasně splyne, navíc dobře hydratuje, což já od make-upu na zimu opravdu očekávám.


No a čím make-up zapracovávám, novou houbičkou z řady PLH, asi není třeba představovat.
No co k samé houbičce, houbička se jeví jako velice použitelná a velice prima.


Houbička je velice jemná, měkká, krásně poddajná a dobře se mi s ní make-up zapracovává. Maličko je vidět nanesený produkt, ale to je tím jak je světlá, uvidíme po mytí.


No s touto dvojkou já trávím sychravý podzim, a čím Vy se nejraději líčíte??



Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...