středa 23. listopadu 2016

Super krémový odličovač očního okolí



AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešní recenze. Dnes Vám představím můj velice oblíbený krémový odličovač očního okolí, který mám léty ozkoušený.

Jelikož je moje maminka téměř 25 let Avon lady, tak mám právě kosmetiku ozkoušenou skrz na skrz. Mám mezi ní své oblíbence, ale i méně oblíbené produkty, které si kupuji jen občas, ale produkty, které mi sedí si pořizuji pravidelně a moc ráda je používám, no a tento krémový odličovač očí je jedním z nich.


Krémový odličovač stačí nanést na vatový tamponek, lepší je když se tamponek namočí do vody a lehce se vyždíme a pak se na něj nanese krémový odličovací produkt a krouživými pohyby krásně odlíčí denní, ale i večerní výraznější líčení.


Poradí si i s voděodolným make-upem.
Má krásnou krémovou konzistenci, která nádherně rozpustí líčidla a vůbec neštípe do očí, naopak nechá je krásně čisté a hydratované, ale né mastné.


Navíc ho stačí nanést skutečně maličké množství a krásně udělá svoji práci.
Příjemně lehounlince voní, ale nijak zvlášť, je určen i pro citlivé oční okolí a také pro nositelky kontaktních čoček.


Balení mi vydrží vždy velice dlouho a je to již mé x-té balení a musím říci, že za ty léta používání ho mám stále stejně ráda.

Ráda Vám tento odličovač doporučím, je příjemný, šetrný, přitom účinný a navíc za rozumnou cenu a je dobře dostupný.



A co Vy, čím se rádi odličujete??

Budu moc ráda za Vaše tipy.

Přeji krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...