pondělí 28. listopadu 2016

Pleťový peeling s čajovníkem a okurkou


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní recenze. Tento pleťový peeling mě velice mile překvapil, sice nyní nic necítím a nos mám jednu velkou rudou bambuli a téměř jako struhadlo, ale přes to cítím jeho svěží a úžasnou vůni, kterou mě dostal.


Jedná se tedy o pleťový peeling s  čajovníkem a okurkou, čili měl by čistit a zároveň chladit a vyhlazovat.


Na tomto produktu mě velice zaujalo krásně balení a také konzistence, která je taková tuze netypická pro pleťové peelingy. Je velice příjemný, docela hrubší, ale přitom jemný a svoji práci zastane jedna dva. :-)


Balení má klasické, konzistence je taková tužší, ale velice příjemná a částečky jsou hrubší, ale za to se dobře rozpouští.


Krásně pleť obrousí a vyživí a uzdraví díky čajovníku a díky okurce zamezí opuchlinám.
Já ráda svou pleť podstupuji čištění, ale tento peeling je naprosto jedinečný.


Krásně vyhladí, vyčistí, zmírní zarudlé místa na pleti a nebo dokonce uzdraví pupínky, což je naprosto famozní. Myslím si, že by se dal použít i jako pleťová maska.
Za mě je tento peeling jedničkou.





A co Vy, jak si čistíte svojí pleť Vy??

Budu moc ráda za Vaše tipy.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...