pátek 11. listopadu 2016

Nákupy a novinky za říjen II. část


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u dnešního článku a předem se omlouvám za kvalitu fotek, spíš jde o světlo, nebylo téměř žádné a já chtěla nafotit nákupy a sepsat tento článek zavčas.
Prostě jsem šla pracovně na poštu, už bylo pošesté, když už byla naprosto tma a navíc bylo zataženo, no a já si řekla, že si zajdu koupit ty dva balzámky na rty, které potřebuji .... no a takto to dopadlo. Stává se Vám to taky??



Samozřejmě, že ani mě neunikly novinky, tak jsem si ji prostě musela pořídit.


Ano ji, jedná se o zcela novou balea pěnu do koupele s názvem perlové kouzlo o objemu 500ml. Na zimu miluji koupele, tak si myslím, že se bude víc než jen hodit.


Mám rozdělaný Isana odlakovač, který je moc prima, ale cestu do Rossmannu asi mít nebudu, tak jsem si vzala tento růžový od Ebelinu.


Bylinkové čaje naprosto miluji a vyhledávám je, tento jsme podle mého názoru již měla a byla jsem s ním velice spokojená.


Tento čaj je sice sáčkový, ale velice chutný a také doufám, že je i zdravý, je to bio přírodní bylinný čaj, na který se velice těším, již jsem si ho vzala s sebou do práce, kde si ho pravidelně vařím.


No už je mám pohromadě, nové limitky, těm já nikdy prostě neodolám.
Obsahuje sprchový gel a také tělovou emulzi s vůní růží a vanilky.


Nevím, jestli ta vůně se zdá dostačujicí, ale ty krásné obaly mě prostě přiměly si výrobky koupit a také je pro Vás řádně ozkouším a jistě Vám dám vědět, jak jsem s nimi spokojená.


Balea tělové emulze jsou prima, nemám jim co vytknout, jsou příjemné, lehké, ale když své tělo hydratujete denně, tak jsou moc přínosné.


No a jsme u hlavních aktérů mého dnešního nákupu, dva obyčejné a přitom velice příjemné balzámky, inu mám je moc ráda, proto jsem si je hnedle vzala dvakrát.


No jedem docela specifický výrobek, která z nás jistě využívá, nebo jej kdysi potřebovala jsou dámské hygienické vložky, jelikož mi momentálně moje docházejí a stále nemám oblíbené, tak jsem si řekla, že vyzkouším značku Jessa.


No a moji milí a jsme u konce, to byli moje nahodilé a zcela neplánované nákupy.

Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o Vaše pocity z nových limitek Balea.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...