neděle 13. listopadu 2016

Jak na černé tečky :-))



AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešní recenze. Sice jsem podobný článek kdysi před dvěma lety psala, ale řekla jsem si, že se na zoubek černým tečkám, které snad trápí každého z nás, znovu podívám a sepíši pár mých tipů a triků. Dnes to bude převážně o léty ověřených produktech kosmetické firmy Avon.


Ještě tady zmíním to, že spousta lidí černé tečky má a vůbec je neřeší, to je naprostý opak mě, já je pravidelně 3x týdně čistím a mačkám je, nechci dopadnout s jizvičkami na tváři. Mám více rozšířené pory, tak se snažím jim dopřát komfort v podobě čistoty. Sice by moje počínání kosmetičky asi nijak kladně nehodnotily, ale já si nemůžu  pomoct a moc ráda si svoji pleť ručně vyčistím za pomoci kapesníčků, tonika a také pleťové masky.



Toto pleťové tonikum používám možní i 18 let, jedná se o tonikum s alkoholem určené na problematickou pleť. Tonikum a celá řada prošla jistým vývojem, který si moc dobře pamatuji, ale neznám lepší alkoholové toniku, které by lépe působilo proti tvorbě černým tečkám.
Sice za ty léta změnilo obal, objem, název, ale stále je také, jaké bylo, možná mi přijde, že to původní bylo lepší, ale také jsem měla jinou pleť, nyní když je mi 32let tak se ty pupínky objeví opravdu občas.




Jednoduše a jasně to shrnu, toto tonikum sice obsahuje alkohol, tudíž vysušuje, ale je naprosto účinné, pory krásně vyčistí, zbaví přebytečného mazu a nečistot. Mohu jen vřele doporučit.



Tato černá pleťová maska ze stejné řady je také super, jen maličko vysušuje, ale to je tím, že obsahuje kaolín, které má vysušující a stahující účinky.


Masku mám ozkoušenou opět letým používám a velice mi sedí.

Pleť mi nádherně vyčistí, zmatní a krásně vyhladí.

Jen se maličko hůře smývá a občas má tendenci zabarvovat moje blondaté melíry, ale chce to trochu praxe a cviku.


Maska má skutečně černou barvu, ale když zaschne, tak se stane šedivou, více na obrázku dole.


No a to jsou moje prostředky proti boji s černými tečkami, prostě já mačkám, čistím ručně a k tomu ještě používám tyto dva na naprosté svaté grály v péči o pleť.




No a co Vy, jak jste na tom s černými tečkami, co Vám pomáhá, také čistíte pravidelně pleť??

Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o Vaše tipy a triky.

Děkuji za Vaši přízeň.


papa Vaše Eri.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...