pondělí 17. října 2016

Trend it up - rozjasňovač


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u této recenze o kterou  jste si mimochodem psali.

Nedávno DM drogérie uvedla na svůj trh svoji novou dekorativní řadu kosmetiky, která nese jméno TREND IT UP a já si pořídila tento rozjasňovač, který není vůbec špatný, ba naopak a nechválím si ho nejen já.


Jakmile jsem zjistila, že v drogériích DM je nová řada dekorativní kosmetiky TRED IT UP tak jsem tam hned zaběhla a pořídila si právě vychvalovaný rozjasňovač.

Cena za poměrně velké balení je krásná stojí 119Kč.

Balení je takové klasické, plastové docela obyčejné, ale vypadá bytelně.

V prodejně měli vše, řasenky, tvářenky, paletku očních stínů, rtěnky, laky atd, ale já si vybrala rozjasňovač.


Mám ho v odstínu 010, myslí si, že se ani v jiném odstínu nedá sehnat.

Má krásný reliéf a nádhernou barvičku, takovou "šampaň".


Rozjasňovač maličko práší, ale to není nepřekonatelná vad, má dobrou měkkou a až krémovou pigmentaci a dobře na pleti vypadá.


Od té doby, co jsem si ho pořídila nepoužívám k líčení nic jiného, jsem s ním OPRAVDU MOC SPOKOJENÁ A MOHU VÁM HO VŘELE DOPORUČIT.

Super produkt za super cenu.


Používám ho na projasnění lícních kostí, pod obočí, do vnitřního koutku oka a také nad horní ret a na špičku nosu, je naprosto parádní a moc dobře se mi s ním pracuje.


Věřím, že se Vám recenze líbila a budu moc ráda, když mi dáte vědět, jestli jste o této kosmetické značce již slyšeli, či jestli si plánujete něco pořídit.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

PS. a nezapomeňte se zapojit do probíhající soutěže na mém blogu. ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...