pondělí 24. října 2016

Nyx Lingerie .... :-(


AHOJ, AHOJ,

Moc Vás vítám u této recenze. Jakmile NYX Cosmetic otevřel kamennou prodejnu u nás v OC Nový Smíchov, tak jsem tam zaběhla a něco si pořídila. Tuto tekutou a dlouhotrvající rtěnku jsem ovšem dostala.


Má krásnou nude barvičku s podtóny do fialova.
Tyto dlouhotrvající tekuté rtěnky jsou všemi milované a tolik vychvalované, tak jsem si řekla, že se s Vámi podělím o moje zkušenosti s ní.


Rtěnku mám v odstínu LIPLI 02. Barvička je to krásná, zasychá do matného finiše, ale extrémě vysušuje rty, ikdyž pravidelně jako podklad použiji vysoce hydratační balzámek na rty. Navíc rty dost stahuje, rty mám po nenesení rtěnky vysušené, stažené a dost zvýrazňuje vrásky.


Rtěnku sice používám, ale nejsem z ní vůbec nadšená. Sice dlouho vydrží, ale to je mě k ničemu, protože já si jí vždy musím sundat a nanést novou vrstvu, protože prostě nesnesu ten pocit suchých, vysušených a stažených rtů.


Aplikátorek je docela na můj vkus veliký, mě se s ním hůř manipuluje, ale je to vše o zvyku.

Jak říkám, s barvou jsem velice spokojená, ale na celodenní nošení rtěnka skutečně není.


A co Vy říkáte na dlouhotrvající tekuté rtěnky??
Máte je rádi nebo spíš dáváte přednost klasickým rtěnkám??


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...