pátek 14. října 2016

Novinky a drobné nákuupy u mě doma :-)


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku, který je takový nakupovací a také bude o dárcích, které jsem dostala z cest od mého tatínka.

Jelikož dny Dny Marianne připadly na víkend, kdy jsem byla na dovolené v Chorvatsku, tak jsem poprosila kamarádku at se po něčem podívá.
Byly slevy, tak jsem toho musela využít.


Placaté boty, to je moje, v práci i mimo ní  stále někde běhám, tak pro mě boty na podpatku skutečně nemají význam, tak jsem si řekla, že by se další plátěnky mohly hodit a jiné než Thommy Hilfiger jsem nechtěla.


Kamarádce jsem dala peníze, velikost boty, nezbytné informace a ona se naprosto, ale skutečně naprosto bravůrně trefila. Sedí mi skvěle a běhá se mi v nich báječně.
Jsou to moji miláčci. :-))


No jelikož jsem věděla, že půjde i do Sephory a Vánoce se blíží, ano já nakupuji vánoční dárky v průběhu roku, tak jsem si řekla, že by mi mohla vzít nějaký ten dražší parfém se slevou, to se přeci vždy hodí.


Tato parfémovaná voda Dior Addict se dá sehnat na e-shopu okolo 3000Kč, ale když jsou slevy, tak je to skutečná pecka.
Mám ji za 2100Kč a jsem neskutečně ráda, voní lehce kořeněně, ale při tom sladce a pro mojí maminku bude naprosto ideální.


Omlouvám se, ale skutečně jsem jí nechtěla rozbalovat, jelikož je to dárek, proto ilustrační foto.

Prodejce popisuje tuto vůni takto:

Dior Addict Eau de Parfum je svěží a přitažlivá vůně se směsí listů mandarinkovníku a květů pomerančovníku z Tuniska. Intenzivní, živý parfém v srdcové nótě odhaluje energický koncentrát arabského jasmínu, který se rozvíjí s žensky krásnou jemností a smyslností. Základ vůně charakterizují vybrané a hluboké teplé tóny bourbonské vanilky. Teplá a zároveň svůdná vůně, která září.




Můj tatínek byl na týden v Budapešti na tokovém výletu a přivezl mi z tamního trhu směs vyhlášeným Maďarských paprik, navíc v naprosto krásném balení.


A balení obsahovalo i magnetku na lednici, kde má své krásné místo.


Mému muži přivezl také magnetku, kde jsou vyobrazeny všechny podstatné pamětihodnosti, opravdu výlet do Budapešti vřele doporučuji.
Loni jsme tam byla jen na skok a skutečně je to krásné město.


No a tím nekončíme, musíme také nakupovat i v drogérii nebo v supermarketu, jelikož jsme po návratu z dovolené byli popřát tátovi k jeho svátku, tak jsme se stavili v Lidlu a já si pár produktů vybrala.


Zaujalo mě toto mýdlo na ruce, jednak pěkné balení, ale nikdy jsem neslyšela o tomto složení, nebo o této vůni.


Jedná se o mýdlo na ruce s vůní anděliky, voní velice jemně, ale pění a myje dobře.


Peelingů ne obličej není nikdy dost, navíc tento byl v akci, tak jsem hned po něm sáhla.


Jedná se o pleťový peeling, který odstraní odumřelé částečky pokožky a krásně vyhladí pleť. Inu uvidíme, ale jak znám produkty značky Cien, tak jistě budu spokojená.


No a jako poslední produkt jsem si vzala obyčejný šampon na vlasy s kokosovou vůní, voní opravdu příjemně. Trochu jsem si chtěla prodloužit léto.


Šampon by měl hydratoval vlasy od kořínků ke konečků, inu uvidíme.


No a to byly moje podovolenkové nákupy, co na to říkáte??
Z botiček a dárečků mám neskutečnou radost.


No a také jsem objevila novou limitovanou edici sprchových gelů "metropole USA" balení takové obyčejné, ale ty vůně jsou prima.



A co jste si naposledy pořídili Vy??

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...