úterý 11. října 2016

Kosmetický sen - poslední část


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního krátkého a takového spíše dílčího článečku, kde ukončím mini sérii o dekorativní kosmetice mojí neteře.

Nyní to bude o velice známém a všemi opěvovaném ROZJASŇOVAČI CINDY-LOU MANIZER OD THE BALM.



 Tento rozjasňovač je krásně pigmentovaný, dobře se na pleť nanáší, dobře se zapracovává a dobře drží.
Navíc má krásný narůžovělý odstín.
Sice maličko práší, ale není to žádná tragédie.



Balení jedna radost, ale ostatně to jsme u této kosmetické značky zvyklí.
Cena docela příznivá, něco málo okolo 500-600 Kč.



A abyste se jen a jen utvrdili v tom, že moje neteř je kosmetickou nadšenkyní, tak Vám ukazuji její polici s vypotřebovanými parfémy, něco naprosto neuvěřitelného.



To je sbírka, co říkáte ?? :-)) pro mě něco neuvěřitelného, já sice také parfémy plácám, alespoň mi to tak přijde, ale toto je naprosto neuvěřitelné.



Vidíte, že je jich celkem 36 flakonků....wau.

No a v závěru, chci mojí úžasné neteři velice poděkovat, že mi dala prostor představit, její úžasnou sbírku dekorativní kosmetiky a že byla tak laskavá a tak hodná a propůjčila mi ji.


Inu doufám, že se Vám tyto články líbily a že si rádi v komentářích napíšete o tématicky zaměřené články, napište si o to, co Vás zajímá.


Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...