pátek 16. září 2016

Šampon s extraktem z chmelových květů pro zesvětlené a přirozeně blond vlasy


AHOJ, AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešní recenze, kde se opět zaměříme na vlasovou péči nebo lépe řečeno na vlasovou kosmetiku.


Tento Bale a šampon je určen pro zesvětlené vlasy, což já mám, protože mám melírky a také je vhodný na přirozeně blond vlasy.


Jedná se tedy o klasické Balea balení, takové to v tubičce, cena také naprosto úžasná, velice levná a přívětivá.


Tedy jedná se o ŠAMPON S EXTRAKTEM Z CHMELOVÝCH KVĚTŮ PRO ZESVĚTLENÉ A PŘIROZENĚ BLOND VLASY, které já má, čili zesvětlené.

Samotný šampon moc krásně voní, dobře pění, skvěle umyje, jen maličko vysuší, ale i tak mi dobře vlasy o něm drží. Když použijete ještě nějaký kondicioner, nebo masku či olejíček tak značka ideál, rozhodně VÁM TENTO ŠAMPON PRO PLAVOVLÁSKY MOHU RÁDA DOPOURUČIT,  stojí pár korun a svoji práci udělám moc krásně.


Konzistence je také moc prima, taková akorát, navíc ta barvička, no řekněte sami.
Musím říci, že je ideální na mastnější vlasy, protože maličko vysušuje, takže prima, krásně mi vydržel celý týden a vlasy byly krásné, hebké a měla jsem z nich dobrý pocit.


Inu snad jsem Vám poradila alespoň pro Vás plavovlásky dobrý, levný a drogérkový šampon.
:.)))

No a co používáte na péči o vlasy nyní Vy??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...