pondělí 19. září 2016

Avon objednávka


AHOJ, AHOJ,

Vítám Vás u dnešního článku, který jak jste si mohli v popisku přečíst jsou opět nákupy z katalogu Avon. Jelikož moje milovaná maminka dělá Avon lady již cca 23 let, ano je to neuvěřitelné, ale tak dlouho to je, tak jsem si prostě nějaké produkty v akcích a slevách objednala.
No nyní Vám je chci představit.


Vy, co mě sledujete a čtete moje články delší dobu, tak víte, že já mám tuto pleťovou masku z řady Clearskin velice ráda. Jedná se o pleťovou masku, která čistí, bojuje s černými tečkami na pleti a komedony odstraňuje. Já jí mám velice ráda a jelikož byla v akci, tak jsem si hned vzala dvě balení.


Gel na intimní hygienu byl také v akci a tento mám velice ráda, je příjemný, šetrný a krásně parfemovaný, prostě mi vyhovuje a mám ho ozkoušený.


Na doporučení mojí neteře jsem si objednala tuto gelovou oční linku Super SHOCK.
Byla opět v akci.


Je to klasická černá tužka na oči, jsou s ní dělat linky, nebo podkreslit vnitřní linku na horním víčku, to dělá moje neteř, to já neaplikuji, já jsem spíš na klasickou linku.
Tužka je krásně černá, krásně měkká, dobře drží celý den, ale obtiskává se.


Barva, konzistence, textura, výdrž super, ale asi se hold musí tužka zapracovat černým stínem, jinak se mi nehorázně obtiskává a zanechává na očním víčku fleky, což není žádoucí.


Tuto sadu na vlasy jsem si pořídila díky doporučení kamarádky mojí maminky Majky.
Ona má barvené vlasy a má je skutečně nádherné. Ona má od přírody krásné a kvalitní vlasy, což já mám troufám si říct také, tak jsem sadu zkusila si objednat.


Sada obsahuje šampon, kondicioner a masku na barvené vlasy, inu uvidíme a určitě Vám dám vědě, ale je pravda, že vlasovou řadu Advance Techniques mám ráda a vždy jsem s produkty byla spokojená.


Objednala jsem i  dvě rtěnky z levné řady dekorativní kosmetiky.


Balení nic moc, ale co byste chtěli od rtěnky, která stojí cca 60Kč.


Objednala jsem si takový ten vínový odstín, který na obrázku opravdu byl vínový, ale ve skutečnosti je studeně růžový, rtěnka mi nesluší a asi ji příliš nevyužiji.


Zatím co studená fialová bude ideální na podzim.
Textura je malinko lepivější, pigmentace není vůbec sytá, výdrž docela jde, ale na to kolik rtěnka stojí to docela jde, jen mi vadí ty rozdíly v odstínech.
Ale vím, že Avon má dobré rtěnky, jen asi je lepší zainvestovat a pořídit si jinou řadu třeba Maatt nebo Luxe, nebojte už mám objednáno. :-))

No a jsme u konce, toto byli moje poslední nákupy u Avonu.



A co říkáte na Avon produkty Vy? Můžete mi nějaké ozkoušené produkty doporučit??

Budu moc ráda za Vaše tipy.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...