čtvrtek 8. září 2016

Avon NUTRAEFFECTS mycí gel


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního článku - má recenze na mycí gel na obličej od značky Avon z řady NUTRAEFFECTS.
Přiznám se Vám, že mám náladu pod psa, jsem smutná a celá taková znechucená situací, která na mně byla spáchána, neoprávněně, křivě a je mi to celkem líto, tak jen doufám, že se to neodrazí na samotné recenzi, protože to by mě moc mrzelo.
Dost smutnění jdeme na to.



V jedné z mých pravidelných objednávek od Avonu jsem si ve slevě objednala tento čistící pleťový gel pro všechny typy pokožky. Již jsem z této nové řady vyzkoušela pleťový krém, který mi vyhovoval a byl moc prima a také né zcela pro mě ideální pleťovou vodu, ale na tento mycí gel jsem byla skutečně zvědavá.


Produkt obsahuje 150ml a vyšel mě v akci cca na 70Kč.

Mycí gel je tedy určen pro všechny typy pokožky, je ovocný a měl by pokožku vyčistit, vyčistit pory a nečistoty v nich a zanechat ji hladkou a vláčnou, to se tam dozvíte v těch blechách nahoře.

Gel já používám při mé ranní rutině, kdy si s ním vyčistím spolu s houbičkou celý obličej a připravím ho tak na den.
Gel je to čirý, příjemně voní po květinách, ale ne moc. Nepálí, neštípe, pěkně pění, není na obličeji nepříjemný, dobře smyje, to co smýt má, ale jinak mi přijde, že nedělá nic jiného.



Testuji ho již nějakou dobu, ale přijde mi, že nevidím, žádné výsledky, pokud chci mít čisté póry, tak je musím buď mechanicky vyčistit a poté řádně hydratovat a tonizovat nebo použít nějaký super čistící peeling, ale na čištění pórů je rozhodně tento mycí gel krátký, alespoň pro moji pokožku.

Jo jinak má klasické plastové balení s klasickým zavírátkem.


Konzistence je naprosto v pořádku, je gelová, čirá, příjemně voní, neštípe, nedráždí.
Pleť zanechá sice vymydlenou, ale ty pory prostě nic moc, možná jsem příliš náročná, protože co se týká čistění pleti, tak na to jsem pedantka. :-))


Ještě mám v záloze jeden produkt z této řady, který Vám snad časem také představím.

No a co Vy, jak si ráno čistíte pleť, dáváte přednost tonikum, micelárním vodám nebo právě produktům, na které musíte použít vodu??

Předem děkuji za Vaše tipy.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon The Tranquility ritual face mask with Dead Sea Minerals

  AHOJ HOLKY,  přeji krásný den. Vítám tě u recenze na mou novou masku z mé oblíbené řady Avon Plane Spa - s minerály z Mrtvého moře - THE T...