úterý 9. srpna 2016

Pohodová letní sobota na zahrádce


AHOJ, AHOJ,


 Vítám Vás u dalšího pokračování ze série a tak si žiju, která je poměrně poslední dobou velice dobře sledovaná.


Cca po půl roce jsme si konečně udělali čas a zajeli na celý sobotní den ke tchýni do Vraného nad Vltavou, kde mají baráček přímo proti potůčku a krásnému borovému - nebo možná smíšenému lesu. Je tam vždy moc fajn.


Asi mám opravdu štěstí, alespoň na jednu tchýni a jednoho nevlastního tchána, ta druhá strana nestojí vůbec za slovo, je tomu skutečně tak je to extrémně vyhrocené a jediné, co Vám jsem schopna sdělit je, proč jsem si nevzala manželovo příjmení, je tím, že tchán je tolik vůči mé osobě nenávistný, že jsem nemohla nikdy nosit jeho příjmení, snad mě neodsoudíte, spíše čekám podporu. :-)


Inu odlehčíme, inu když je léto, tak je všude kvetou kytičky a všude to voní a je to velice příjemné, skoro jako u našich.



Baráček u tchýně, který je v zahrádkářské osadě.



Na tomto sezení jsme strávili celý den, domů jsme dorazili okolo 23h.


I švestička něco urodila.



Broskvičky jsou také na cestě.



Černá číča se schovávala ve stínu.


Pak si krásně hověla ve stínu.


Samozřejmě na pořadu dne, jako ostatně vždy u tchýnušky byly chlebíčky, tentokrát rajčatové s velkou dávkou majonezy a bez pepře, ale přišly k chuti.


Její oblíbená česneková pomazánka, kterou miluje můj muž.


Tchýně standardně pije červené lehké vínko.


A další chlebíčky.


Štrůdlík nesměl chybět.


Číča černá byla stále s námi. :-)) Je to ta nejmazlivější další dva sourozenci kříženečkové britáka jsou méně kontaktní.



A už jí tu máme princeznu šedou, je krásná, chlupatá, vykastrovaná a chodí ven, ale je smutné, že před nedávnem přišli o svoji tak mladou a suprovou maminu, která byla jako naše Izi mourovatá.





A co Vy, také rádi jezdíte k příbuzným nebo do přírody?? My moc rádi.

Už se těším až pojedeme v záři na dovču.

Krásný a pohodový den Vám všem přeji.e

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...