čtvrtek 11. srpna 2016

Letní Avon objednávka




AHOJ, AHOJ,

Vítejte u dnešního článku, kterým jsou letní nákupy z Avon katalogu.
Jak víte, tak si čas od času z Avon katalogu něco objednám, no a dnes toho bylo docela více.
Tyto všechny produkty byly v akci a já si řekla, že je potřebuji.
Celý nákup vyšel na cca 700Kč, což mi přijde na tolik produktů docela dobré.

Inu jdeme na to.



Ano já se i v létě koupu, prostě to mám ráda a společnost mi tam bude dělat tato krásná pěna do koupele se svěží vůní broskve. A je jí opravdu hodně, celý litr :-)), to bude téda pěny.


O  nožičky se je třeba starat nejen v létě, ale celý rok a mám tyto dva pečující krémy na chodidla v novém balení. Jeden je chladivý a druhý je hydratační.


Od této řady jsem již měla micelární vodu, ta nebyla nic moc, ale za to pleťový krém my moc vyhovoval a ještě mám mycí gel, který jsem zatím nezkoušela a řekla jsem si, že vyzkouším tento novinkový pleťový peeling, inu uvidíme, jaký bude.


Tento krémík jsem si pořídila na doporučení své maminky, která ho má ozkoušený a moc si ho chválí. Já ho u ní již zkoušela a byla jsem s ním spokojená.


Je to epilační krémík, který nanesete na místo na obličeji, kde se chcete zbavit chloupků, necháte chvíli působit a poté setřete ručníkem nebo papírovým ubrouskem a je po chloupkách. Skutečně to funguje.


Jelikož čistící pěny mám velice ráda tak jsem si vzala tuto, která byla v akci, inu uvidíme, jaká bude a jestli mi bude vyhovovat.


Už jsem potřebovala nový pilník a tento je super, je krásně veliký, dá se pověsit a už se těším až si s ním upravím nožky.


Co je moc prima, tak je oboustranný a jedna je hrubší a druhá jemnější.


Za krásných 29Kč jsem si pořídila a i tento novinkový balzámek na rty s vůní ananasu. Kdysi jsem používala jen balzámky od Avonu a byla jsem s nimi vždy spokojená.


V akci za zvýhodněnou cenu byla i tato letní Passion sada s pivoňkou, která bude na léto úplně super. Sada obsahuje sprchový gel, body sprej a tělové mléko.



Jakmile naše Izinka viděla krabici hned si do ní musela vlézt :-))



A jdu vybírat z dalšího katalogu, ale myslím, že si dám nyní trochu voraz.


Tak to byly moje letní Avon nákupy.
A co Vy máte rádi od Avonu?

Co byste mi mohli doporučit?


Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...