pátek 19. srpna 2016

Avon Colortrend Lush Lips Balm - opravdu nedoporučuji


AHOJ, AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článečku, který je takový velice skromný a krátký, ale nemohla jsem si ho prostě odpustit, protože takové zklamání v kosmetické sféře jsem dlouho nezažila.


Tento ananasový lips balm jsem si objednala při mých letních nákupech od Avonu a říkala jsem si, jak bude prima, vůně ananasu je mi moc sympatická.
Je pravda, že z této řady Colortrend jsem zatím balzámek na rty neměla, ale ostatní jiné byly vždy fajn.



Má klasický jejich vysouvací systém, ale má takové nějaké nepochopitelné gelové složení, které extrémě lepí, voní chemicky a dost se láme. Navíc vůbec nehydratuje, je to prostě velice nepříjemné něco takového si dávat na rty.


Je pravda, že tento balzámek stál v akci jen 39Kč, ale Balea balzámek stojí méně a udělá více služby.

ZA MĚ PROSTĚ TENTO PRODUKT NEMOHU DOPORUČIT.

Byla to špatná pořízená, ale jinak Avon produkty jsou docela dobré  a jisté produkty si kupuji pravidelně a mám je moc ráda.


A co Vy, máte v poslední době také  nějakou špatnou zkušenost s nějakým kosmetickým produktem?

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...