pondělí 25. července 2016

Vana plná Provece levadule :-))





AHOJ, AHOJ,


Moc Vás vítám u dnešního článku a přeji Vám krásný a pohodový den.
Dnes se podíváme na úžasnou bylinnou koupelovou sůl s kouzelnou vůní levandule.
Ano, já vím, máme právě léto, ale já se ráda koupu ve vaně i v létě a tato sůl mi to velice zpestřuje.

Nedávno jsem si ji pořídila u nás v OC Nový Smíchov v českém krámečku značky Manufaktura. Obecně vzato, je to moje první zkušenost s touto kosmetickou značkou, ale vím, že na spoustě blogů je velice chválená.



Jedná se tedy o koupelovou sůl s vůní levandule. Jednak má nádhernou barvičku, ale i přes pytlíček naprosto nádherně a neodolatelně voní. Vůně je jednoduše  naprosto parádní. Já vůni levandule miluji, tak je to pro mě naprostý sen.




Když se chci trochu více hýčkat, tak si napustím vanu, nasypu do ní tuto úžasně vonící sůl a naložím se do ní.


Má takové jemňoučkaté a přitom velice příjemné a účinné krystalky, kde jsou i kvítka samotné levandule, no prostě parádička.


Tady vidíte samotnou vodu, naprosto nádherně provoněla naši docela velkou koupelnu. I můj muž vůni zaznamenal, a to je co říci.


Co je také prima, že tato kosmetika není vůbec drahá a je dobře dostupná. Přijde mi totiž, že má poměrně dost krámečků.


A co Vy, také tolik milujete vůni levandule? Když si udělám vanu s touto solí, tak si přijdu, jako kdybych byla někde na jihu Francie a cítím Provence.


Pokud se rádi koupete ve vaně i v létě, tak mi dejte vědět. Já vím, není to příliš obvyklé, ale já ve vaně prostě relaxuji.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...