čtvrtek 21. července 2016

Úžasný šampon Yves Rocher


AHOJ, AHOJ,


moji milí, moc Vás vítám u dnešní recenze, která bude takovou rychlovkou.

Nedávno jsem navštívila moji oblíbenou prodejnu Yves Rocher a zakoupila si tento super šampon na vlasy.


Obecně vzato, produkty od značky Yves Rocher mám velice ráda, mají dobré sprchové gely, šampony, masky na pleť. Zatím jsem se nesetkala s výrobkem, který by mi nevyhovoval, ani tento není výjimkou.




Jsem zhruba v polovině a musím říci, že tento šampon je příjemný, krásně pění, úžasně svěže voní, dobře myje, vlasy jsou po něm skutečně lesklejší. Vyživí je a i bez použití kondicionéru jsou vlasy krásné a jdou dobře rozčesat.


Jedná se tedy o šampon pro zářivé vlasy, s výtažkem z citronu a rostlinnými vitamíny pro všechny typy vlasů. Samotný šampon je krásně hutný, vytvoří úžasnou a voňavou pěnu, která vlasy parádně umyje a připraví je na další úpravu.


Navíc je velice cenově dostupný, takže neváhejte a po tomto produktu se rozhodně podívejte.



A co Vy momentálně používáte za produkty na vlasy??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.


papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...