úterý 19. července 2016

Moje pravidelná péče o pleť


AHOJ, AHOJ,

 Krásný a pěkný den Vám dnes přeji.
Dnes Vám přináším článek s MOJÍ PRAVIDELNOU PÉČÍ O PLET. O tento článek jste si psali, tak Vám ho přináším.

Inu, jdeme na to. :-)


Každé ráno začínám čištěním pleti tímto mycím gelem od značky Isana, který krásně a příjemně voní a dobře pění a mojí pleť dobře připraví na celý dlouhý den.


Tento odličovač je první prostředek, který beru do ruky jako první při večerním odličování.
Mně bohužel zprvu příliš nevyhovoval, ale nějak se to zlepšilo a je docela ucházející. Odličuji si s ním oční okolí.


Poté používám nějakou micelární vodu, nyní mám tuto dvoufázovou od Garnieru, která není úplně zlá, ale není úplně nejlepší. Pro mě prostě micelární vody od značky Garnier nejsou.


Když je můj holčičí večer, jak já mu říkám, tak použiji peeling a lezu do vany, kde si většinou skutečně vanu napustím a nebo se klasicky vysprchuji. Tento peeling je moc prima.


Po vaně následuje důkladné vyčištění pleti, poté ji dočistím a zatáhnu tímto alkoholovým tonikem proti černým tečkám, na který nedám dopustit.


Poté vždy následuje nějaká pleťová maska. Tato je hydratační od kosmetické značky Yves Rocher, ale samozřejmě používám i jiné.


Po použití pleťové masky už jdeme do finále. Nejprve si namažu očka tímto skvělým petrželkovým očním krémem. Je opravdu naprosto super.


No a jsme ve finiši - tento výživný krém proti vráskám je naprosto excelentní.


Tak, právě jsem Vám představila moji pravidelnou péči o pleť.

Budu moc ráda za Vaše tipy a rady o produktech, které pravidelně používáte Vy.


Přeji krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...