pátek 15. července 2016

L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur denní krém proti stárnutí pleti


AHOJ, AHOJ,


Moji milí moc Vás vítám u dnešního článku, kterým bude recenzí na jeden z nejúžasnějších pleťových krémů, které jsem kdy vyzkoušela.

Jedná se tedy o krém L'Oréal Paris Revitalift Magic Blur denní krém proti stárnutí pleti, který jsem dostala zdarma k nákupu profesionální vlasové kosmetiky od mé báječné kadeřnice Gábinky, kterou tímto zdravím.



Tento krém se dá sehnat v menší, ale i v klasickém balení čili v objemu 50ml třeba na Parfums.cz za necelých 500Kč. Ano je to docela dost, ale opravdu je parádní, jsem z něj nadšená.


Jedinečný denní krém L´Oréal Paris Revitalift Magic Blur okamžitě redukuje vrásky a stahuje rozšířené póry. Složení krému je obohaceno o Opti-Blur, který rozprostírá dopadající světlo na pleti a přispívá k jejímu mladistvému rozjasnění. Látka Pro-Retinol A dlouhodobě bojuje proti známkám stárnutí.
Krém Revitalift Magic Blur pleť intenzivně hydratuje po celý den. Nemastné složení zanechává pleť hedvábně jemnou. Po měsíci používání krému Revitalift Magic Blur jsou vrásky redukované, pokožka působí pevněji a sjednoceně. A to naprosto potvrzuji. :-))


Účinky:

  • vyhlazuje vrásky
  • stahuje rozšířené póry
  • rozjasňuje pleť
  • hydratační účinek po celý den
  • zjemňuje pleť
  • rychle se vstřebává
  • sjednocuje pleť

Složení:

  • Opti-Blur - rozprostírá dopadající světlo na pleti a okamžitě viditelně redukuje vrásky a rozšířené póry
  • Pro-Retinol A - bojuje proti známkám stárnutí


Je sice trochu hutnější, ale krásně se do pleti vstřebá, dobře se nanáší, krásně hydratuje a moji pokožku zanechá krásně hebkou a zvláčněnou. Zprvu jsem si říkala, že na léto bude příliš hutný, ale je lehký jako pírko a skutečně mi přijde, že vrásky krásně vyplní, rozhodně to není moje poslední balení.


A co jaké krémy rádi používáte? Také začínáte pomalu ale jistě používat krémy pro stárnoucí pleť. Je mi 32let a nikdo nemládne, tak se snažím předcházet vráskám a známkám stárnutí.

Budu moc ráda za Vaše tipy a nápady proti stárnutí pleti.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...