sobota 30. července 2016

Červencový BRANDNOOZ BOX


AHOJ, AHOJ,

 Moc Vás vítám u dnešního maličko opožděného článečku, ale včera jsem si můj první zelený Brandnooz boxík vyzvedla na poště a odpoledne jsem měla naplánovaný program, takže článek jsem skutečně sepsat dříve nemohla. Ale dala jsem Vám fotku na FB a instagram.

Nedávno se mi podařilo navázat spolupráci se zeleným boxíkem, za což jsem velice ráda.
Zatím mám boxík na půl roku, uvidíme, jak to bude pokračovat dále.

Červencový boxík obsahuje celkem 7 novinkových produktů, jedná se spíše o sladké pochutiny, sice sladké zcela nevyhledávám, ale samozřejmě jsem vše ozkoušela.




O doručení boxíku mě řádně informovala Česká pošta a hned po práci jsme si ho včera u nás na poště vyzvedla. :-)) Mimochodem k mému velkému překvapení nebylo na poště ani mnoho  lidí, což se fakt nestává.


Nestlé GOLDEN MINIS, jsou lahodné křupavé cereálie s chutí sušenek. Jedná se o takové ty skořicové čtverečky, které se dají zalít mlékem, nebo někdo je rád pojídá samotné.
Byly uvedeny na trh v dubnu 2016 a toto balení 375g stojí 90Kč.


TUC sweet chilli, jsou klasické slané krekry nově s příchutí sweet chilli, mě osobně chutnají, jsou příjemné, slané a lehce pikantní. Příjemné zobání k televizi, nebo jako pohoštění pro návštěvu či k vínu.
Uvedeny na trh byly toto léto čili 2016 a 100g stojí 20Kč.


Oreo chocolate créme, Oreo je světově nejprodávanější šušenka a tato je nově s kakaovou náplní, oreo rituál "otoč-olízni-omlékuj" :-)
Uvedeny na trh byly opět toto léto.
Balení, které obsahuje 176g stojí 35Kč.
Já sice tolik sladké nemusím a proto ani doma nepeču, ale vezmu to kolegům do práce, kde se to jistě sní. :-)


Vitana gurmánské koření na steak, toto koření jsem hned vyzkoušela neboť jsem manželovi vařila oběd a dala jsem ho na maso. Směs obsahuje sůl, pepř, sušené bylinky a také sušenou zeleninu. Jedná se o větší kousky kořenící směsi, jako kdybyste si mleli pepř z mlýnku, příjemně voní a manžel říkal, že chutná dobře.
Směs byla uvedena na trh v roce 2015 a 30g stojí 23Kč.


Milka sensations, jedná se teda o křupavé sušenky s jemnou čokoládovou náplní a kousky alpské Milka čokolády. Já se sice příliš často na televizi nedívám, ale zrovna na tyto sušenky jsem viděla reklamu. A mám pro Vás takový tip, ohřáté chutnají ještě lépe. Jsou opravdu dobré, sladké, jemné a lahodné. Pro milovníky sladkého ideální.
Uvedeny na trh byly toto léto a balení o 156g stojí 40Kč.


Maggi dobré polévky, je instatní polévka, já dostala cibulovou, ale mají na výběr z bramboračky, fazolové a knedlíčkové polívky. Polévku jsem hned uvařila, do 0,75l vroucí vody se nasype sušená cibule a pak se přidá sypká směs. Skutečně voní po cibuli a nechutná špatně, na to, že je to instatní polévka, které já zásadně nekupuji, ale jako rychlá nouzovka nebo vyprošťovák proč ne :-))
Uvedena na trh byla v červnu 2016 a 80gramové balení stojí 40Kč, což mi přijde docela dost.


Z tohohle produktu mám asi největší radost, jedná se tedy o Develey dreink a já ho mám ve variantě lehce pikantní Francouzský dresink, který je ochucen koprem. Čas od času si nějaký takový to dresink koupím, nejčastěji ho kupuji v Německu, při pravidelných nákupech. Krásně se hodí do salátů a oživí jejich chuť.
200ml vyjde na 40Kč a na trh byl uveden v roce 2015.


Přiložený letáček je také moc prima, můžete si o produktech přečíst více informací.
Jak bych ohodnotila tento červencový boxík, inu dobře, je to sice můj první boxík, ale já z něj mám velikou radost, všechny výrobky a produkty využiji a už se těším, až se do nich pustím.


Takže za mě jen a jen kladné hodnocení :-))
Už se těším na další tedy srpnový boxík, co bude ukrývat.


A co Vy, také rádi zkoušíte nové produkty??

Přeji Vám  krásnou a pohodovou sobotu.

My jdeme večer na večeři, máme totiž výročí svatby, tak se moc těším. :-))

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...