čtvrtek 30. června 2016

Páteční nezbytné nákupíčky


AHOJ, AHOJ,


Vítám Vás u dnešního článku, který jak vidno, bude nákupový.

Inu v pátek po práci jsem si řekla, že se stavím v DMku a okouknu novinky. :-)



Jelikož mě opět začala trápit nepříjemná vyrážka, tak jsem si pořídila hned dvě balení všeléčící indulony.


Tekuté mýdlo na ruce je takovou stálicí u nás doma. Nejraději mám tuto vůní s papájou.


Jelikož mi dochází můj deodorant, tak jsem využila akce a vzala si jednu Rexonu ve spreji.


A také chci ozkoušet antiperspirant Balea extra dry, inu uvidíme, jaký bude, obecně vzato deodoranty od Balea jsou dobré, ale objeví se sem tam i horší.


Také jsem si odnesla novinku od Balea, a tím je pěna na sprchování.


Jelikož jsem si musela pořídit nový mobil, tak jsem k nákupu na Alza.cz dostala jako dárek tuto databanku, měla by vydržet na tři nabití mobilu či noťasu.


Pokud by Vás zajímalo, jaký mám mobil, tak jsem si vybrala ten samý, o který jsem nyní přišla a mám Sony experia Z2 a jsem s ním velice spokojená.
Cena byla 9020Kč.


Od mé dvorní kadeřnice Gábinky jsem si pořídila z Loreal profesionální řady tento tělový a vlasový olej se zlatými třpytkami.


Jedná se o profesionální bezoplachový olej na vlasy a tělo. Vlasům dodá lesk, tvar, pružnost a vyživí jak je tak tělo - pokožku krásně hydratuje a zlaté třpytky dodají zvláště v letním období oslnivý lesk.


200ml produktu mě stálo 299Kč, ano není to málo, ale s touto profesionální řadou jsem velice spokojená a jistě to není můj poslední produkt, který budu mít.


No řekněte sami, na léto, k vodě, na večerní courání na dovolené v Chorvatsku to bude naprosto ideální. Navíc krásně ovocně voní.


Tak a to jsou mé páteční miš maš nákupy.
A co jste si v poslední době pořídili Vy??


Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Popřeji Vám krásný a pohodový den.


papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

BlendyGo3 - recenze bezdrátového mixéru

  AHOJ HOLKY,  přeji krásnou středu, a úvodem vás vítám u mé dnešní recenze. Představím vám mého nového pomocníka, kterým  je  BE...