pátek 1. července 2016

Dvoufázová micelární voda s olejem


AHOJ, AHOJ,

Moji milí moc Vás vítám u tohoto článku.
Vím, že o této novinkové micelární vodě bylo asi napsáno a řečeno dost, ale neodpustím si své vyjádření.

Já mám kosmetiku Garnier velice ráda, ale její micelární vody mi prostě nesednou.


Tato micelární voda je dvousložková s olejem, ale ani ta růžová, která byla tolik chválená, mi prostě nesedla, pálila mě v očích a tak. Tato sice nepálí, dobře odlíčí oční ma-keup, ale zase na mé pokožce zanechá mastný film, z čehož jsem malinko nervózní, respektive není mi to příjemné.


Tato micelární voda by měla odlíčit, hydratovat a vyživit. No to je pravda, že odlíčí i oční okolí, a neštípe oproti té růžové, ale zanechá pokožku takovou mastnou a nepříjemně lepkavou.


Musíte složkami protřepat, abyste dosáhli tíženého efektu.


Odlíčí jakýkoliv make-up, i voděodolný, což je fajn, ale ten mastný pocit mně osobně prostě vadí, a rozhodně si tuto micelární vodu nehodlám pořídit znovu.
Sice cena výkon dejme tomu oki, ale znám mnohem lepší.


Asi jsem Vás tímto článkem malinko zklamala, páč tuto micelární vodu všichni vychvalují, ale pro mě není nic moc, znám mnohem lepší.


Budu moc ráda za Vaše  komentáře.

Popřeji Vám krásný a pohodový den


papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...