úterý 24. května 2016

Uma báze pod make-up


AHOJ, AHOJ,


 Vítám Vás u dnešní recenze, nyní si povíme více o Uma bázi pod make-up.
Tuto bázi mám doma již delší dobu a kupovala jsem jí v Teta drogérii.
Nebyla vůbec drahá vyšla max. do 100Kč, možná ani to ne.


Tubička je malá a výrobek obsahuje 20ml produktu.



Báze má bílou barvu je hodně silikonová, taková trochu mastnější a přijde mi, že i dost zalézá do porů.

Docela dobře se na pleti vstřebává to ano.


Nepřijde mi, že by výdrž samotného make-upu nějak závratně prodloužila.
Mě se make-up po použití této báze dosti rozlézá, ba naopak ztrácí a hodně se mi ucpávají pory, což znamená, že musím více pleť čistit a dělají se mi bílé pupínky neboli beďary.


Pupínky a beďary ráda nemám, kdo by je také na své pleti měl rád. Stačí když bázi použiji 1x až 2x po sobě a má pleť se rázem změní v pupínkový a beďarový obličej, což je opravdu ošklivé. Poté léčím cca týden.

Bohužel si myslím, že tato báze je pro moji pleť nevhodná a to já mám v zimním období pleť extrémě suchou a přes léto je lehce smíšená, to jsem ji raději nezkoušela nanášet vůbec, nedokážu si představit, jak by to dopadlo.


Závěrem asi řeknu, že mě tato báze absolutně nevyhovuje a zbavuji se jí, ale dělám si zálusk na novou bázi od Benefitu, na kterou jsem slyšela a také na blozích četla samou chválu.

A co Vy, jak jste na tom s bázemi pod make-up, používáte nějaké??

Budu moc ráda, když mi nějakou dobrou i třeba Vámi ozkoušenou doporučíte.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...