sobota 21. května 2016

Mám nový účes a také žehličku na vlasy


AHOJ, AHOJ,

 Moji milí, dnes Vás vítám u článku, který bude o tom, jak jsem se nechala krásně ostříhat, tedy alespoň podle mě je to pěkné a docela mi to sedne.
Jinak píši tento článek den po ostříhání a večer mě chytla tak šíleně silná alergie na pyl, kterou mám od sedmi let, ale nyní je to mazec. Nikomu toto opravdu nepřeju. No co k tomu více říci, kapky a kapesníky nezbytné. Ale ono snad brzy zaprší a bude to snad lepší.


Tak tady vidíte, jak střih vypadá, jsem s tím velice spokojená.


Jen podotknu, že jsem nosila velice krátký střih na kluka a dorůstaly mi vlasy od loňského konce května a do toho jsem si cca před měsícem dala blonďatý melírek.


Je to taková ta klasická podkova, kterou jsem měla již několikrát.


Ano, mám tetování, jedná se tedy o obrázek, který je křížem života a v tom je symbol mého znamení tedy berana - skopce a tetování je cca z roku 2003. Dnes bych se nenechala tetovat, ale nic mě zatím nevede k tomu, abych si nechala tetování odstranit.


Fotky z profilu.


No a jelikož se budu muset nyní  o své vlasy více starat, tak jsem si na doporučení své milé kadeřnice Gábi pořídila i pár produktů na vlasy.


Začnu asi ochranou před teplem.


Tímto produktem ošetřila Gábi i moje vlasy při žehlení, nádherně to vonělo a vlasům to dodalo úžasný objem.


Jedná se tedy o produkt, který má dodat objem a také ochránit před teplem, je skutečně skvělý již ho testuji a pravidelně používám a více si o něm můžete přečíst ZDE.
Stál mě 201Kč.


No a jsme u jádra pudla, ano musela jsem si pořídit i žehličku na vlasy.


Krásné zelenkavé žehličce značky Philips jsem nemohla odolat.


Žehlička je IONNIC a má nastavení teploty, sice jen dvě, ale na to moje domácí žehlení si myslím, že to bude bohatě stačit.



Je krásná zelenkavá a matná, stála mě 800Kč.


No a jelikož se blíží svátek mojí maminky, která si přála nějako noční košili, pohodlnou a volnou, tak jsem zavítala do  několika obchodů a nakonec jsem vybrala tuto alá námořnickou v CA. Stála 550Kč.


Detail je opravu moc krásný.


No a jsme u konce, budu moc ráda za Vaše komentáře.
Co říkáte na moje nové vlasy??


Popřeji Vás krásný a pohodový den.

Papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...