pátek 6. května 2016

Make-up Loreal, který na mě oxidoval :-(


AHOJ, AHOJ,


 Krásný a pohodový den Vám přeji, vítám Vás u dnešního článku, kde se zase více pověnujeme dekorativní kosmetice.

Nyní se podíváme na zoubek MAKE-UPU LOREAL TRU MATCH, který mám již nějakou dobu, ale ani rok ho nemám a po delší odmlce, kdy jsem ho nepoužívala, tak na mě začal oxidovat.


Tento make-up mám od své věrné a pravidelné čtenářky a sledovatelky Janičky, kterou tímto velice zdravím. Nabídla mi ho za naprosto super cenu a já neodolala. Brala jsem si ho od ní cca před necelými 8mi měsíci. Věděla jsem, že je maličko světlejší a s růžovým podtónem, ale po vyzkoušení v drogérii jsem se rozhodla, že si ho vezmu a že na zimu bude prima.

Mám ho v tom nejsvětlejším odstínu Ivore rose.


Make-up má takovou vodovější konzistenci, docela lehce a dobře se zapracovává, ale již cca hodinu a půl po nanesení na pleť na mě začne oxidovat, měnit strukturu, začne se extrémně vpíjet do pleti a porů.
Začnou se mi na pleti tvořit fleky, skvrny a hrudky, obecně pleť nevypadá vůbec dobře a co více, make-up jde dost blbě odlíčit, jak je zalezlý v porech a pleti.


Barva ideální na zimní takové to vybledlé období je super, vůně a konzistence také, ale prostě ta oxidace je šílená.

Já vím, že jsem ho měla v posledních oblíbencích, ale tento make-up se změnil z týdne na týden, ze začátku jsem ho použila cca 2x a byl naprosto super, poté jsem ho v létě nepoužívala a došlo na něj až nyní a pořád dobré, ale poslední cca dva týdny hrůza. Vůbec netuším, co se stalo, nebo jestli se něco stalo s make-upem nebo s mojí pletí.


Navíc vím, že ho spousty blogerek a YTberek doporučuje a mě dělá toto, no nevím, bud to je prošlý, což pochybuji a nebo se prostě zkazil a nebo je to vadný kus.



Toto je již druhý make-up který na mě oxidoval.

A co Vy máte také nějakou zkušenost s produktem, který by na Vás oxidoval a byl nepříjemný a nevzhledný??

Budu moc ráda za Vaše tipy a komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den moji milí.

papa E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...