pondělí 9. května 2016

Garnier Fructis - Grow Strong


AHOJ, AHOJ,


 Moji milí, opět Vás vítám u nového článku, který bude recenzí na tohoto vlasového krasavce. V poslední době jsem se docela rozjela s těmi vlasovými produkty. Ono to souvisí se vším, jelikož mi dorostly moje vlasy a nyní se o ně musím více starat, tak se můj hledáček zaměřil i na tuto vlasovou péči.


Na doporučení několika blogerek a mých známých jsem si pořídila tento zelený šampon na vlasy od značky Garnier, ještě k němu seženete kondicioner a masku na vlasy, o které já silně uvažuji. Některým bloggerkám byly tyto produkty zasílány k recenzi.

Jedná se tedy o posilující šampon na vlasy, který obsahuje aktivní výtažky z ovoce.
Měl by Vašim vlasům dodat 10x silnější odolnost proti lámavosti a vypadávání vlasů.


Mě tento šampon velice vyhovuje, jednak krásně květinově voní, dobře pění, neštípe a nedráždí pokožku a vlasy zanechá krásně jemné, hebké a dodá jim tolik potřebný lesk.
Mám ho již spotřebovaný přes polovinu - dalo by se říct.

Šampon slibuje, že zlepší vypadávání a lámání vlasů, s čímž já takový problém nemám, ale mám problém s leskem. Ten skutečně vlasům dodá.


Obsahuje Ceramidy a výtažky z ovoce, které posílí vlasovou strukturu a zlepší kvalitu vlákna samotného vlasu.

Já sama za sebe musím říci, že jsem s tímto šamponem VELICE SPOKOJENÁ, RÁDA HO POUŽÍVÁM A MOHU VÁM HO VŘELE DOPORUČIT.


A co Vy, jaký šampon nyní používáte Vy?
Který mi můžete doporučit??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Popřeji Vám krásný a pohodový den.


papa Vaše E.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...