pondělí 30. května 2016

Expresní odličovač na oči a rty od Loreal


AHOJ, AHOJ,

 Vítám Vás u dnešního článku, kde Vám představím mojí zkušenost s EXPRESNÍM ODLIČOVAČEM NA OČI A RTY OD ZNAČKY LOREAL.
Nyní je tady toho Lorealu opravdu hodně, ale nějak se to tak sešlo.


Tento odličovač jsem kupovala v Tescu v akci za cca 89Kč. Vím, že jsem již jednou nebo dvakrát odličovač od této značky měla a byla jsem s ním spokojená.


Jedná se tedy o expresní odličovač na rty a oči. Účinně a jemně odstraňuje všechny typy make-upu.
Je dvousložkový, příjemný, jemný, dobře odlíčí oční make-up, nemusíte ho nanášet příliš, neštípe a nedráždí. Nelepí a nezanechává pokožku mastnou a ani ulepenou.


Před použitím se musí protřepat, aby se složky smísily a propojily. Jen mi přijde, že ten aplikátorek by mohl být lepší. Když nanášíte na vatový tamponek, tak přelijete vedle, snad se Vám to také stalo nebo stává a zbytečně vyplýtváte produkt, což mi přijde líto.
Má světlounce modrou barvu a dobře odlíčí a je šetrný, takže za mě rozhodně DOPORUČUJI. Jen jeden negativní jev je, že rychle ubývá.


A co Vy, čím se nyní odličujete, jinak rty jsem tím odličovala a to byla rychlovka. Rychle, bezchybně odlíčil i dlouhotrvající rtěnku.

Budu moc ráda za Vaše tipy, kde mi napíšete, které odličovače jsou pro Vás nyní oblíbené.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa Vaše E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Ziaja toner 👍 // Isana odličovač 👍👎

AHOJ HOLKY,  krásný PÁTEK přeji, a vítám Tě u dnešní rovnou dvojité recenze. Oba produkty jsou z Rossmanna, pořízeno na Rohlíku.  Začnu t...