středa 1. června 2016

Boucheron Quatre parfemovaná voda pro ženy


AHOJ, AHOJ,


Vítejte u nového článku. Před časem jste se mohli dozvědět, že jsem si pořídila od mé pravidelné sledovatelky Janči a tímto jí velice zdravím novou parfemovanou vodu Boucheron Quatre.

Tato parfémovaná voda mě vyšla na krásných 1500Kč vč. poštovného a dvou milých dárečků navíc. 100ml balení této parfémované vody přitom v parfumérii stojí okolo 2700Kč, takže super kauf.


Boucheron Quatre je květinově-ovocná dámská vůně, která vás překvapí svojí elegancí a vytříbeností. Tento parfém je inspirován krásou prstenu Quatre a zároveň je navržen jako pocta pravé ženskosti. Stejně jako design ikonického prstenu Quatre založen na čtyřech různě zdobených kroužcích ze čtyř různých materiálů, spojuje v sobě i tento parfém rozličné ingredience a je dokonale propracován do posledního detailu. Dámský parfém Boucheron Quatre se stane vaším neotřelým módním doplňkem a originálním osobním talismanem.



Ve svém úvodu vás vůně Boucheron Quatre nejdříve osvěží svými šťavnatými citrusovými tóny. Jedná se o sladký mix pomeranče, tangerinky, grapefruitu a mírně nakyslého citronu. Srdce vůně je jemně květinové. Ukrývá se v něm půvabný jasmín a svůdné plátky růže. Jablko, jahoda a broskev vytvářejí smyslné aroma, které dodává vůni Boucheron Quatre na neodolatelnosti. Závěr vůně je velmi ženský a delikátní. Hřejivé cedrové dřevo se zde snoubí s kašmírem a čistým pižmem. Touhu a vzrušení dokonale vyjadřuje neotřelá kombinace vanilky a gurmánského karamelu. S touto vůní budete odvážná, odhodlaná a vyzývavá!


Za pozornost stojí také flakon parfému, který je zhotoven z těžkého skla. Na lahvičce si můžete všimnout doteku růžového zlata a bílého smaltu, který symbolizuje prsten Quatre. Horní část flakónu je replikou tohoto legendárního kroužku. Dámská vůně Boucheron Quatre je jako stvořená pro výjimečné ženy, které si potrpí na kvalitě a originálnosti. S tímto parfémem dáte lidem okolo sebe najevo svoji pravou ženskou podstatu a stanete se nezapomenutelnou pro všechny jejich smysly.



S touto parfémovanou vodu jsme velice spokojená, krásně svěže a jemně voní po kytičkách a používám jí denně, také mám již cca pětinu vypotřebovanou.

Navíc se mi velice líbí její krásný flakonek a rafinované víčko, které se nedá sejmout, ale jen tak se sešoupne.

Musím říci, že je tato parfemovaná voda vážně skvělá, sice nevydrží celý den, ale to od parfémované vody chtít ani nemůžete.

Ještě bych Janče chtěla moc poděkovat, že mi tuto parfemovanou vodu nabídla :-))


No a jaké jsou Vaše oblíbené jarní vůně??

Čím se nyní voníte Vy??


Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den .

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...