čtvrtek 5. května 2016

Balea - ochrana před krepatěním vlasů


AHOJ, AHOJ,

Moji milí moc Vás vítám u dnešního článku, kde budu snažit shrnout mé poznatky, zkušenosti a pocity z této novinky v péči o vlasy z řady Balea.
Jedná se tedy o BALEA PRODUKT - OCHRANA PŘED KREPATĚNÍM VLASŮ.


 Tento sprej má krásnou květinovou vůni, dobře střička funguje, líbí se mi také balení.
Na tento produkt jsem přišla díky DM newsletteru. Inu řekla jsem si, že tento produkt vyzkouším.
Cena příznivá a mě se čas od času vlasy krepatí nebo lépe řečeno se mi kroutí, tak jak já rozhodně nechci. Jednu stranu mám dobrou, docela hladkou a vzhled vypadá upraveně, ale za to ta druhá, ta si dělá co chce a nevypadá to nijak upraveně, spíš bych řekla, že to vypadá tak roštácky, ale pár lidí mi řeklo, že se jím to líbí a že je to zajímavá, máte to také tak, že se vám vlasy neposedně kroutí jinam, než chcete Vy?


Inu sprej slibuje, že zabrání krepatění vlasů a také omezí poletující vlásky. Má se nanést těsně před vysoušením vlasů, takže pokud si vlasy nevysoušíte teplem tak je to asi k ničemu.

Já leč mé vlasy nejsou příliš dlouhé, ale musím se pochlubit už začínají vypadat po téměř ročním dorůstání, jako mikádo, tak si je pravidelně vysouším, protože nemám ráda pocit mokrých vlasy a také vysoušení dodá vlasům objem.


Moje zkušenosti jsou takové, že vlasy se skutečně nekrepatí, navíc sprej příjemně květinově voní.
Nanesu do vlhkých vlasů a začnu vysoušet, ale přijde mi, že vlasy, jsou po použití tohoto spreje takové hrubší, hůř se rozčesávají a nevím čím to je, ale mě se více kroutí kratší vlasy.
Buď to dělám něco špatně, nebo je tomu skutečně tak, že mám kratší vlasy vlnité, což rozhodně nechci.
Jen upřesním k vysoušení nepoužívám kulatý kartáč, jen prsty a občas klasický kartáč na vlasy. Sice kulatý mám, ale příliš s ním neumím pracovat, budu se to muset ještě naučit.


Co na speji oceňuji je praktická a naprosto funkční střička, myslím si, že až tento produkt spotřebuji ráda ji využiji dále.


A co Vy, také se Vám občas krepatí vlasy a nemáte to rádi. Myslím si, že tento PRODUKT JE DOCELA DOBRÝ PROTI KREPATĚNÍ, ale jak jsem psala, mě se po něm vlasy docela kroutí a jsou takové hrubší, takže tento produkt je takový milý a i nemilý, ale není to žádná tragédie, to rozhodně ne.


Moji milí a jsme u konce dnešní recenze. Byla více obsáhlá než je u mě zvykem, snad to bylo pro Vás příjemné počteníčko.

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...