pondělí 25. dubna 2016

Zklidňující a regenerační čistící odličovací pleťové tonikum


AHOJ, AHOJ,

Doufám, že máte prima den a že se obecně máte dobře.
Dnes Vám sdělím své zkušenosti s tímto ZKLUDNUJÍCÍM A REGENERAČNÍM ODLIČOVACÍM TONIKEM OD ZNAČIKY BIONE Z ŘADY CANNABIS.


Obecně vzato mám velice ráda kosmetickou značku Bione velice ráda, ale z tohoto produktu nejsem příliš nadšená.


Charakteristika produktu:

BIO – odličovací pleťové tonikum s inositolem je velmi lehké, snadno roztíratelné, s výbornou čistící účinností na make-up, mastné suché stíny. BIO kosmetika Cannabis obsahuje extrakt z celé zelené rostliny. Tím dodává kosmetice unikátnost a spotřebiteli maximum cenných látek z této výjimečné rostliny. Vedle fytosterolů, fosfolipidů dodává i řadu antioxidantů, biominerálů, vitamínů. Olej i extrakt Cannabis jsou v lidovém léčitelství používány pro svou údajnou protizánětlivost, antibakteriální, protialergickou a regenerační schopnost. S oblibou se používají na různé dermatitidy, u atopického ekzému, lupénky, akné a oparů. Odličovací tonikum má uklidňující a zvláčňující účinky, chrání pokožku před vysoušením a praskáním. Doplněno o vitamín B8 – inositol, vitamín ,,mládí, vitality a zdraví‘‘ s výbornými antioxidačními a bio stimulačními účinky. Po použití bude pokožka vláčná, napnutá, s hedvábným leskem.



Samotnou pleť vyčistí krásně, neštípe na obličeji ani v očích, nedráždí pleť, nevysušuje, dá se říci že je vlastně příjemné, na takové to klasické čištění pleti třeba pro ranní péči nebo když nemáte make-up.

Ale jakmile si s ním chcete odlíčit make-up na tváři, tak je takový dost slabý. Produktu vypotřebujete docela dost, špatně smývá a odstraňuje make-up, mám pocit, že mi pokožku tak jako uleptá a spotřebuji s tímto produktem dvojnásobné množství vatových tamponků než standardně s jiným odličovačem.

Navíc jak produktu musíte použít více, tak docela rychle ubývá.

Cena balení je okolo 80-90Kč. Cena je naprosto v pohodě, ale na ODLÍČENÍ MAKE-UPU VÁM HO BOHUŽEL OPRAVDU DOPORUČIT NEMOHU, ale na denní klasické čištění nenalíčené pleti ano.

Oční okolí jsem s tím zkoušela jednou a to byla fuška, oči jsem musela dost šmrdlat, což je nepříjemné a na tvorbě vrásek to příliš nepřidá, sice nepálí v očích, ale dost dlouho smýváte, třeba jen řasenku. :-(

Tento produkt za mě na odstranění make-upu prostě za sebe doporučit nemůžu.


A čím Vy se nyní odličujete a máte rádi kosmetickou značku Bione??

Budu moc ráda za Vše komentáře.

Mějte se krásně a přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...