středa 6. dubna 2016

YC Mandarin Cranberry


AHOJ, AHOJ,

 Vítám Vás u dnešního článku u takové nekosmetické recenze, nyní se zaměříme na svíci Yankee Candle.

Nese název Mandarin Cranberry, čili mandarinky s brusinkami, což by mělo být úžasné ovocné opojení.


Mandarinky s brusinkami) Šťavnatá a zářivá ovocná vůně sladkých, sluncem políbených mandarinek a osvěžujících nakyslých brusinek.Mandarinky s brusinkami) Šťavnatá a zářivá ovocná vůně sladkých, sluncem políbených mandarinek a osvěžujících nakyslých brusinek.


Balení je krásné, to nemůžeme upřít.
Tuto svíčku jsem dostala od Jéžíška a byla pořízena v mém milém květinářství.


Když se zapálí, tak se dlouho roztavuje, na to nejsem celkem zvyklá, sice voní, ale né moc příjemně, dokázala bych si představit příjemnější ovocnou vůni, takovou lahodnější, toto je tak, že to prostě strpím, že je to drahá vůně.

Vidíte jak jí mám vypálenou, příliš ji často nepálím, navíc mi přijde, že blbě hoří, tak nějak nerovnoměrně, což mi docela vadí. :-(


Tady můžete vidět, že na zadní části není vypálená a vosk stále ulpívá na sklenici, což mě rozčiluje a mrzí mě to u tak drahé svíčce.

No prostě a jednoduše musím tuto svíčku hodnotit, jako NIC MOC , nesedí mi vůní ani samotným rozpouštěním, navíc za tu cenu. :-))


No   a co mě závěrem naštvalo bylo to, že svíčka nevyhořela celá, na okrajích zůstalo plno vosku a dole cca 1cm na výšku, takže jsem vosk musela nožíkem vyškrábat a rozdrolit a dala do aromalampičky. :-((


To by takto drahá svíčka dělat rozhodně neměla dělat.




No a co Vy říkáte na svíčky od Yankee Candle?

Máte raději vosky nebo svíčky?

Já rozhdodně PREFERUJI VOSK YC.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...