sobota 5. března 2016

Prima pleťové tonikum z Lidlu


AHOJ, AHOJ,


opět Vás moc všechny vítám a zdravím u dnešního článečku, kterým bude recenze na PLEŤOVÉ TONIKUM Z LIDLU.
Toto tonikum jsem si kupovala někdy v létě a měla jsem čistidel poměrně dost, tak na něj přišla řada až nyní.
Prvně jsem si myslela, že jde o tonikum s alkoholem, které se bude hodit na různé otírání po čištění pleti nebo na pupínky, ale to jsem se naprosto sekla.


Toto tonikum jez vůně a zápachu, jak se tak říká a neobsahuje alkohol.
Krásně pleť vyčistí, maličko ji vysušuje, ale to je díky tomu, že je určen na smíšenou až mastnou pleť.
Má praktické balení a super dávkovač, takový má i jejich odlakovač nebo i micelární voda od Biodermy.


Tímto tonikem se můžete v klidu i odlíčit, zkoušela jsem to několikrát a na pleť je super, oči zvládá hůř, ale co je super, že oči ani oční okolí nedráždí a nepálí.
Používám ho na smývání mého klasického make-upu a nebo na ranní rutinu.

Pokud by Vás zajímalo, jak si čistím pleť, tak mi dejte dole v komentářích vědět a ráda pro Vás článek sepíši a nafotím.
Jak ranní tak i tu večerní, nebo tu, kterou praktikuji cca 2x až 3x do týdne což je čištění pleti, úprava obočí a pleťová maska.
Prostě se ráda o svou pleť starám.




Cena je naprosto luxusní seženete ho běžně v Lidlu okolo 60Kč, což je naprostá paráda.
Mají ho samozřejmě i v růžovém provedení, který je určen na suchou a citlivou pleť, který by mi asi seděl více, ale i tento je naprosto parádní a dávám mu hodnocení 9 / 10 ti. :-)


No a co Vy, jste kamarádi s toniky nebo preferujete gelové, pěnové čističe pleti a nebo jste propadly trendu micelárních vod, tak jako já a pořád zkouším nové a nové. :-))

Budu ráda za Vaše komentáře a uvidíme se zítra.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...