středa 30. března 2016

Mazadlo na tělo, které krásně hydratuje, ale mě prostě ne a nevoní :-/


AHOJ, AHOJ,


 Vítám Vás u dnešního článku, který bude opět recenzí na TĚLOVÝ KRÉM od Avonu z řady Planet spa.

Tuto řadu mám velice ráda, její produkty jsou kvalitní a mě moc vyhovují.


Tento krém slibuje luxusní složení s obsahem panenského olivového oleje, který má hydratovat a vyhlazovat a zvláčňovat pokožku.



Krém obsahuje 200ml produktu.
Samotný krém je světlounce zelený a obsahuje drobné částečky, ale nikde jsem se nedočetla, co je to za částečky. :-(


Krém je krásně krémový a opravdu PARÁDNĚ POKOŽKU HYDRATUJE, dobře se nanáší, dobře se vstřebává, to všechno je parádní, ale ta VŮNĚ mě prostě nesedí. :-(


Vůně mi prostě nesedí a nemůžu si na ní zvyknout, nevoní příliš, jen tak lehce, ale i tak mě to prostě docela vadí. Necítím v tom vůbec olivový olej, ale něco pro mě nepříjemného, ale vůně mě neodradí od toho, abych produkt dopotřebovala.


Pokud hledáte velký tělový krém, který skvěle hydratuje, tak rozhodně doporučuji tyto kulaté krémy od Avonu z řady Planet spa. Měla jsem i jiné vůně a ty byly naprosto parádní. :-))


No a čím se nyní hydratujete Vy??

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.


papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...