čtvrtek 3. března 2016

Báječný peeling od Lush


AHOJ, AHOJ,


Moji milí, vítejte u dnešního článku.
Dnes se podíváme na zoubek PEELINGU OD ZNAČKY LUSH.

Jdeme na to.


Samotný peeling je takový středně hrubý, krásně pleť nebo i tělo obrousí, vyčistí a Vaše pleť po použití tohoto produktu bude krásně jemná a čistá. Musím říct, je jsem z jeho práce naprosto nadšená.


Peelingová směs z mořské soli a citrusůV Lush zbožňujeme moře a zbožňujeme přidávat mořskou sůl a řasy do naší kosmetiky, protože překypují báječnými minerály. Pleťová směs Ocean Salt má podobný účinek, jako byste poslali svůj obličej na výlet k moři a dopřáli mu tam osvěžující cachtání ve vodě, pak očistnou kúru s citrónovou, grepovou a limetkovou šťávou a závěrem hydrataci a zvláčnění čerstvým avokádem a zklidnění absolutní silicí z listů violky. Používejte na mastnou pleť denně a na suchou jednou týdně pro osvěžení a doplnění minerálů. (Pokud se vám náhodou dostane troška do úst, nevadí, chutná totiž taky dost dobře.)


Navíc produkt nádherně voní po minerálech a mořské soli.
Opravdu tento produkt VÁM MOHU VŘELE A RÁDA DOPORUČIT.


Jsem nadšená, jakmile budu mít cestu do Palladia rozhodně si do obchůdku zajdu a nějaký další produkt si pořídím.
Navíc tím podpoříte dobrou věc.


A co říkáte na produkty značky Lush Vy?
Jací jsou Vaši oblíbenci?

Budu moc ráda za Vaše komentáře.

Přeji Vám krásný a pohodový den.

papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...