pátek 12. února 2016

Nákupy v supermarketu Billa


 
 

AHOJ, AHOJ,

 
Dnes Vás vítám u takových nahodilých malých nákupech, které jsem uskutečnila v supermarketu v Billa.
Jak se to stalo, inu čekala jsem na pracovní schůzku a byla mi zima, jelikož docela mrzlo, tak jsem se chtěla schovat no a co se nestalo, proč bych si něco neodnesla. :-)) že jo, normálka.

 
Co mě fascinovalo, je že v Bille se prodává kosmetická řada Bione.
No nebyla  bych to já, abych si něco málo neodnesla.
 
Takže vzala jsem si toto zklidňující a čistící tonikum. Stálo mě cca 76Kč.

 
Zklidňující a regenerační čistící odličovací pleťové tonikum CANNABIS s inositolem 255 ml:

Charakteristika produktu:
 
BIO – odličovací pleťové tonikum s inositolem je velmi lehké, snadno roztíratelné, s výbornou čistící účinností na make-up, mastné suché stíny. BIO kosmetika Cannabis obsahuje extrakt z celé zelené rostliny. Tím dodává kosmetice unikátnost a spotřebiteli maximum cenných látek z této výjimečné rostliny. Vedle fytosterolů, fosfolipidů dodává i řadu antioxidantů, biominerálů, vitamínů. Olej i extrakt Cannabis jsou v lidovém léčitelství používány pro svou údajnou protizánětlivost, antibakteriální, protialergickou a regenerační schopnost. S oblibou se používají na různé dermatitidy, u atopického ekzému, lupénky, akné a oparů. Odličovací tonikum má uklidňující a zvláčňující účinky, chrání pokožku před vysoušením a praskáním. Doplněno o vitamín B8 – inositol, vitamín ,,mládí, vitality a zdraví‘‘ s výbornými antioxidačními a bio stimulačními účinky. Po použití bude pokožka vláčná, napnutá, s hedvábným leskem.

 
No a co jsem nikdy neviděla je odlakovač na nehty od Bione.

 
Jedná se tedy o :
 
Parfémovaný odlakovač na nehty rychle a efektivně odlakuje. Vhodný i na umělé nehty. Přísada hedvábných proteinů regeneruje nehty a nehtová lůžka.

 
No a říkala jsem si, že třeba vyzkouším vlhčené ubrousky od domácí značky Clever. Do kabelky se mi budou jistě hodit.

 
Ve slevě jsem koupila i deodorant, který je svatým grálem mého muže.

 
No co říkáte na kosmetiku v supermarketech Vy? Věděli jste, že kosmetiku Bione prodávají v Bille?
 
Budu ráda za Vaše komentáře, vždy mě velice potěší.
 
Krásný a pohodový den.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...