úterý 26. ledna 2016

Dvoufázový odličovač očí ...

 

AHOJ, AHOJ,

 
 Moji milí, vítám Vás vřele u dalšího článku. Jak je patrné z  nadpisu, dnes se podíváme na mou zkušenost s ODLIČOVAČEM OČÍ OD DERAMACOLU.
 
Tento odličovač si všichni dost chválí, proto i já si ho pořídila, abych ho vyzkoušela, ale musím říct, že mě PŘÍLIŠ NESEDÍ.
 

 
Jedná se tedy o dvousložkový odličovač očního make-upu a je vhodný i na voděodolný make-up.
Obsahuje dvě složky, vodu a olej, které se musí před použitím promísit, aby se spojily.
 

 
V poslední době díky nepříjemné vyrážce se příliš nelíčím, ale myslím si, že by tento produkt měl zcela odstranit minimálně řasenku. Řasy si líčím standardně a používám klasické drogérkové řasenky nikoliv voděodolné.
 
Řasenku mi prostě zcela neodlíčí u kořínků a v první třetině mi na řasách maskara zůstává.

 
Navíc je docela dost mastný, což je asi dobré pro oční okolí, které dobře zhydratuje.
Nijak nevoní, což je také klad, protože pro mé citlivé oči by to nebylo dobré.
Nedráždí v očích, je příjemný pro manipulaci, docela rychle ubývá, ale prostě mě tu řasenku na 100% neodlíčí, to mi na něm VADÍ A ASI MĚ TO I ZKLAMALO.

 
Barva tekutiny je příjemná, taková světlounce modrá.
Konzistence dobrá, leč maličko na můj vkus mastnější.
 
Nevím čím to je, ale mě prostě tu řasenku neodlíčí celou, vždy mi na první třetině maskara zbude a to nanáším pouze jednu vrstvu řasenky. Abyste si nemysleli, že chodím, jak mrkací panna.

 
Věřím, že tento produkt, je ve svatých grálech několika blogerek a že je u ostatních velice oblíbený, BOHUŽEL JÁ SI HO NEOBLÍBÍM. 
 
 Budu ráda za Vaše komentáře.
 
Máte s tímto odličovačem zkušenost?
Vyhovoval Vám?
 
 
Přeji Vám krásný a pohodový den moji milí.
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...