středa 5. srpna 2015

Ananasové trio na nožky :-))

 

AHOJ, AHOJ,

 
 Přeji Vám krásný letní den.
 
O tuto recenzi jste si psali, tak ji tady také máte :-))

 
Ananasovou péči o nohy respektive o chodila jsem si u Avonu objednala začátkem léta v super výhodné akci. Jelikož ananas mám velice ráda a i balení se nedalo odolat.
Sada obsahuje gel na chodila. peeling na chodidla a osvěžující sprej na nohy.

 
Tento chladivý gel na chodidla krom toho, že má krásné balení, moc příjemně voní a je velice příjemný a opravdu se po nanesení dostaví příjemný osvěžující a uvolňující pocit pro těžké nohy, nejen v parných letních dnech.

 
Voní velice příjemně, tak hezky svěže, ale ananas v tom příliš nedominuje. Spíše cítím svěží vůni léta a citrusy, ale to mi nadšení z tohoto tria nijak nebere.

 
Má světležlutou gelovou konzistenci, se kterou se dobře pracuje a která se parádně vstřebává, jen mám pocit, že obsahuje malinko alkoholu. Zjistila jsem to tak, že když jsem měla na prstu drobnou ranku, tak to malinko pálilo, ale nic hrozného to nebylo.

 
Osvěžující peeling na nohy je naprosto úžasný. Peelingy na nohy používám v létě při sprchování pravidelně, dodávají mi pocit svěžesti a takového odlehčení.

 
Má také gelovou konzistenci, sice moc nepění, ale granulky jsou tak akorát veliké a aplikace je velice příjemná a nožky Vám potom přijdou, jako nové. Krásně svěže voní.
 
Více jsem o něm psala v samostatném článku ... ZDE.

 
No a nakonec je tu osvěžující sprej na nohy.
Dá se aplikovat nejen na chodidla a nárty, ale i na lýtka a i stehna, pakliže Vám to bude příjemné.

 
Krom opět pěkného balení krásně a svěže voní a na to, že ho používám několikrát denně, tak je ho v lahvičce stále dost, což je dobrá zpráva.

 
Má praktickou střičku, která opravdu funguje.



Doufám, že se Vám článek bude líbit a budu ráda za Vaše tipy na letní produkty na ošetření nožek.
 
Přeji krásný den.
 
 
papa E.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...